Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε και να είσθε υγιείς. Να προσέχετε πολύ και να φοράτε την μάσκα σας, μήπως και αποφύγουμε τα χειρότερα. Τα μηνύματα δεν είναι καλά και έχουμε όλοι ευθύνες, αφού πιστεύουμε πως ο κορονοϊός δεν θα χτυπήσει εμάς. Θέλουμε να παριστάνουμε τους μάγκες και να φτάσουμε στο σημείο να μας απαγορεύσουν να ...κυκλοφορούμε. Έτσι έχουμε μάθει.

- Ξεκίνησαν χθες τα πρωταθλήματα και δεν είναι κακό να γράφουμε αλήθειες. Για την Α΄ κατηγορία είχαμε 2 αγώνες. Στο ουδέτερο γήπεδο του Αφρατίου, ο ΛΗΛΑΣ υποδέχθηκε τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ ο οποίος για πολλούς ήταν το φαβορί, για τον αγώνα αυτόν και για τον κύριο Κιαπέκο πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς και μάλιστα δέχθηκε 3 γκολ και μετά ξύπνησε!!! Ο ΛΗΛΑΣ αν έκανε σωστή διαχείριση μετά το 3 - 0, σήμερα θα μιλούσαμε για θρίαμβο και για άλλα πράγματα, για μια ομάδα η οποία ξεκίνησε από το μηδέν, αφού η θεομηνία "την διέλυσε".  Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ μπορεί να έχει δύο 11άδες όπως λένε όλοι, αλλά δεν μπορεί να λέμε πως δεν τρέχει τίποτα και η ομάδα να έχει δεχθεί 6 γκολ από τον ΗΡΑΚΛΗ και 3 από τον ΛΗΛΑ;

- Η ΔΡΟΣΙΑ υποδέχθηκε την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και οι φιλοξενούμενοι πήραν τους 3 βαθμούς και αυτό είναι που μετράει. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί μια βδομάδα πριν για το Κύπελλο και ήξεραν καλά η μία την άλλη. Οι γηπεδούχοι πρέπει να βρούνε τα πατήματά τους γρήγορα, αν θέλουν να είναι χωρίς άγχος και μακριά από το κάτω μέρος της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι θα πάνε καλά γιατί έχουν δεμένη ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές και χωρίς να επικρατεί το "ο δικός μου και ο άλλος" του πρόσφατου παρελθόντος.

- Όταν για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, σε 10 αγώνες έχουμε 36 γκολ σημαίνει ή πως έχουμε άμυνες για κλάματα ή πως βρήκαμε γκολτζήδες. Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ που έλεγαν πως θα είναι στα φαβορί, σκόνταψαν με το καλημέρα, αφού έχασαν στην έδρα τους από την ΠΑΡΑΛΙΑ. Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ πέρασαν με νίκη από τον ΒΑΤΩΝΤΑ, το ΛΗΛΑΝΤΙΟ πήρε ισοπαλία στην ΑΥΛΙΔΑ και έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία και το υπογράφουμε αυτό. Για το τι συνέβη εκεί θα γράψουμε αύριο. Οι ΚΑΘΕΝΟΙ πήραν χωρίς κόπο τους 3 βαθμούς, όπως θα τους πάρουν και οι άλλες ομάδες από τους αγώνες τους με τον ΜΙΑΟΥΛΗ ο οποίος και δεν κατεβαίνει ν΄ αγωνισθεί.

- Έριξε 3 κεραυνούς στο ΤΣΑΛΙΚΗ/ΠΑΠΙΛΑ ο ΚΕΡΑΥΝΌΣ Χαλκίδας και πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης από την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Η καρέκλα του Βέττα δεν τρίζει αφού πλέον έχει αδυνατίσει αρκετά!!!! Πάντως ποτέ μην λες ποτέ και γι΄ αυτό να προσέχει γιατί πληροφορίες λένε πως ο Σεφερλής έχει πρόταση και θ την μεταφέρει στον κ. Γεραντώνη!!!

- Στον Βορρά η ΙΣΤΙΑΙΑ ψιλοτρόμαξε αλλά κερδισε την ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ, ο ΣΤΑΥΡΟΣ κέρδισε με 4 - 1 τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ και η ΚΗΡΙΝΘΟΣ πήρε ισοπαλία από το ΠΡΟΚΟΠΙ το οποίο είχε προηγηθεί με 0 - 2.

- Στο Νότο ο ΔΥΣΤΟΣ κέρδισε με 3 - 0 τον ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ και η ΣΚΥΡΟΣ  κέρδισε επίσης με 3 - 0 το ΜΑΡΜΑΡΙ