Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Προς παράγοντες του fb

 Οι κύριοι Δημήτρης Καρβελάς και Δημήτρης Καπετάνιος, αγαπούν τόσο πολύ τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ που έφτασαν στο σημείο να γράφουν στο fb πως εμείς είμαστε παπαγαλάκι του Βούλγαρη και πως τσιμπήσαμε το 50ευρω.
Ο κ. Καπετάνιος μάλιστα έγραψε για μας:" άσε το παπαγαλάκι να κελαϊδάει... όταν έρθει η ώρα θα τουμπεκιαστεί κι αυτός μαζί!!!!"
Κύριοι, είσθε πραγματικά τραγικοί, αλλά εμείς δεν σας φοβόμαστε. Εμείς με τον κ. Βούλγαρη ήμασταν πάντα απέναντι σε κομματικό επίπεδο, απέναντι σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, απέναντι και σε πολλά άλλα και τα οποία είναι γνωστά.
Εσείς;
- Αλήθεια, δεν ήσασταν δίπλα του μέχρι την ώρα που έφυγε ο κ. Μωϋσιάδης και πήγε.... στον Άγιο Νικόλαο; 
- Αλήθεια, δεν ήσασταν δίπλα του στην διοίκηση και όταν προπονητή είχατε τον κ. Σταμογιάννη;
- Αλήθεια, δεν ήσασταν δίπλα του και μάλιστα παράνομα αφού ο ένας ήταν ιδιοκτήτης προπό και ο άλλος ποδοσφαιριστής;
- Κουμπαράκια, εμείς ποτέ δεν βρεθήκαμε σε τραπεζώματα και δίπλα στον Βούλγαρη, αλλά όταν έχει δίκιο, έχει δίκιο. Αν δεν ήταν αυτός ΜΙΑΟΥΛΗΣ δεν θα υπήρχε και είχε κι ένα γήπεδο στολίδι. Εμείς παπαγαλάκια δεν θα γίνουμε ποτέ και για κανέναν. Δεν κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλό μας.
- Δεν θα προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί δεν θέλουμε να θίξουμε κανέναν. Θα περιμένουμε την δημόσια συγνώμη των κυρίων Καρβελά Δημήτρη και Καπετάνιου Δημήτρη μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Αν δεν βρούνε την δύναμη να το κάνουν θα πρέπει να πάμε παρακάτω και δεν θ τους αρέσει.

  • Dimitris Kapetanios
     τσίμπησε 50ρικακι 😂😂😂
    Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
    • Μου αρέσει!
    • Απάντηση
    • 1 ώρ.
  • Dimitris Karvelas
     αν δεν στηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...λεει η παροιμια!! ασε το παπαγαλακι να κελαιδαει...οταν ερθει η ωρα θα τουμπεκιαστει κι αυτος μαζι!!