Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

....φαπούλες

 
- Δεν έχουμε μάθει να σκύβουμε το κεφάλι, δεν έχουμε μάθει να γλείφουμε, δεν γνωρίζουμε το άθλημα της κωλοτούμπας και γι΄ αυτό μπορούμε και γράφουμε ελεύθερα την γνώμη μας. Πιστέψαμε στην παρέα των ανθρώπων που διοικούν εδώ και χρόνια το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Προβλήματα υπήρξαν πάντα κι εμείς τα ....γνωρίζαμε. Δεν τα κρύψαμε ποτέ, αλλά προσπαθούσαμε να ρίχνουμε νερό στην φωτιά και όχι βενζίνη.

- Εμείς δεν είχαμε ποτέ ουδέτερη στάση και πάντα μιλούσαμε με τον Παπακωνταντίνου, τον Ρέτσα, τον Πίσχινα και άλλους. Δεν ήμασταν φίλοι και το δηλώναμε πάντα, γιατί δεν μάθαμε το να παριστάνουμε τους φίλους και να γινόμαστε φίδια.
Τελευταία δεν είναι λίγοι αυτοί που ρίχνουν λάδι στην φωτιά και δημιουργούν κακό κλίμα. Θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους και να φτάσουν στην διάσπαση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, με αφορμή την αναμενόμενη επιστροφή Παπακωνσταντίνου, πριν το τέλος του χρόνου.
Όχι κύριοι. Εμείς πιστεύουμε πως κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει και πως όλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει και με τον καλύτερο τρόπο.
Υπάρχουν τα δεδομένα, υπάρχει η δικαίωση Παπακωνσταντίνου και υπάρχουν και θέματα που πρέπει να κλείσουν ΤΩΡΑ.