Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

......σουτάκια

 

- Την καλημέρα μας στον Χρήστο Σεφερλή τον γνωστό σ΄ εμάς και ως ντούπου ντούπου. Αγαπητέ Χρήστο, μπορείς να λες ότι θέλεις, αλλά έχεις άδικο όταν μιλάς για εθελοντές που προσφέρουν υπηρεσίες ως.... ραδιοφωνατζήδες ή γενικώς στα ΜΜΕ.

- Ο εθελοντής αγαπητέ Χρήστο δεν προσπαθεί ποτέ να μειώσει τους άλλους που είναι στον χώρο, δεν επιδιώκει να εξαφανίσει τα άλλα ΜΜΕ και δεν διαφημίζει πως είναι ο καλύτερος και τόσα άλλα.

- Ο εθελοντής κύριε Χρήστο δεν επιδιώκει να πάρει χρήματα ούτε το να γίνει φίρμα, ούτε "υπηρετεί" την μία ή την άλλη ομάδα, τον έναν ή τον άλλον προπονητή, τον έναν ή τον άλλον παράγοντα. Προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ραδιόφωνο ή την ιστοσελίδα χωρίς να επιδιώκει την προσωπική του προβολή.

- Αγαπητέ ντούπου ντούπου το τι συμβαίνει το ξέρουμε όλοι και τουλάχιστον μεταξύ μας, να λέμε αλήθειες. Τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που καλύπτουν αθλητικά γεγονότα έπιασαν πάτο σε ότι έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. "Οι εθελοντές" με το όσο όσο έφτασαν να έχουν χορηγούς με 20 & 30 ευρώ!!!! 

- Δεν συμφωνούμε με την πρακτική όποιου καταγγέλλει  προς κάθε αρμόδιο τους πάντες, αλλά όχι και να του ρίχνουμε δημόσια ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αγαπητέ Χρήστο, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μειώνει το εισόδημα του άλλου με αθέμιτο ανταγωνισμό και με χρήση "εθελοντών".