Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

 

- Τα παρατράγουδα υπάρχουν παντού και πάντα, γιατί αν δεν υπήρχαν δεν θα είχε νόημα η ζωή. Τα νέα παρατράγουδα τα οποία μπήκαν τώρα στην καθημερινότητά μας, πίστεψαν πως μπορούν να γράφουν ότι θέλουν στο fb και να είναι στο απυρόβλητο. Όχι κύριοι. Έχουμε όλες τις αναρτήσεις σας στο αρχείο μας και φυσικά εμείς δεν γράψαμε κανένα ψέμα, δεν σας χαρακτηρίσαμε και δεν ενοχλήσαμε τα.... επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Τώρα θα περιμένουμε να βρείτε τις αποδείξεις ...για τα 50ευρα που μας έδινε ο κύριος Βούλγαρης και φυσικά να αποδείξετε πως δεν είναι απειλεί το "άσε το παπαγαλάκι να κελαϊδάει και όταν έρθει η ώρα θα τουμπεκιαστεί κι αυτός μαζί".

- Αγαπητά νέα παρατράγουδα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας και στην καθημερινότητά μας. Δεν βρήκατε την δύναμη να ζητήσετε συγνώμη, αλλά να ξέρετε πως βάλατε βούτυρο στο ψωμί μας.  Εμάς δεν μας κουράζει το ότι καθημερινά θα πρέπει να γράφουμε κάτι. Ευκολάκι μας είναι και θα το διαπιστώσετε.

- Αφού δεν είσθε παράγοντες του fb για πείτε μας γιατί δεν καλύψατε οικονομικά τον κύριο Σταμογιάννη τότε που όπως εσείς λέτε πως είχε φύγει ο κ. Βούλγαρης και είχατε εσείς την διοίκηση; Αλήθεια από τότε μέχρι σήμερα δεν βρήκατε 300 - 400 ευρώ για να είσθε εντάξει απέναντι στον τότε προπονητή σας;;;;;

- Οι παράγοντες των ομάδων πληρώνουν κύριοι, ενώ οι παράγοντες του fb κάνουν αυτό που κάνετε εσείς.