Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως αν δεν βάλουμε μυαλό, δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα μπούμε όλοι σε καραντίνα. Αν αυτό θέλουμε ας συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε για να έχουμε να λέμε, όταν δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε, όταν δεν θα μπορούμε να ...παίζουμε ποδόσφαιρο, όταν, όταν, όταν.

- Έγινε χθες τελικά η συνάντηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΣΕ με τους ανθρώπους της ενημέρωσης και πρέπει κάτι να κερδίσαμε κι εμείς και η ΕΠΣΕ από αυτή την συνάντηση. Πάντως επειδή πρέπει να τα γράφουμε όλα, θα γράψουμε πως δεν ήταν εκεί τα 3 από τα 4 μέλη της Επιτροπής, αν αυτό λέει κάτι. Ήταν μόνο ο πρόεδρος κύριος Αλαφάκης Γιώργος και απουσίαζαν ο κ. Μισιρλής και ο κ. Ιωσήφ. Τέταρτο μέλος ως γραμματέας ήταν η κυρία Τουπαντζη Ζωή, αλλά στην θέση της ήταν η κυρία Γεραμάνη Χρύσα. 

- Αυτή η συνάντηση έγινε για πρώτη φορά και θα έπρεπε οι κύριοι της επιτροπής να ήταν εκεί. Εκεί πάντως ήταν ο κ. Ρέτσας, ο κ. Πίσχινας και ο κ. Λάμπρου. Τώρα οι κύριοι της ΕΠΣΕ θα πρέπει να προσπαθήσουν να διαμορφώσουν έναν κώδικα ή αν θέλετε ένα πλαίσιο και με αυτό να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως συνεργάτες και όχι ως αντίπαλοι. Θα πρέπει να υπάρξει σύντομα μια ακόμη συνάντηση στην οποία καλό θα είναι να συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Διαιτητών και η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Σύνδεσμος Προπονητών, ώστε ΟΛΟΙ να εκφράσουν τις απόψεις τους και την  επομένη να ξέρουμε όλοι το τι θα ισχύει. Περιμένουμε.

- Βλέπει το δένδρο και δεν βλέπει το δάσος, το γνωστό παπαγαλάκι, το οποίο δεν λέει να χωνέψει το γεγονός πως η Βάκα είναι δήμαρχος και δεν είναι οι φίλοι του Παγώνης και Καθαροσπόρης. Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως αντιδήμαρχος έργων είναι ο Γουρνής και όχι ο Καθαροσπόρης!!!! Ψάχνει να βρει κάποιον ο οποίος θα έχει παράπονα για να έχει να λέει!!!! Μεγάλε, όλα τα προηγούμενα χρόνια αντιδήμαρχος έργων ήταν ο Καθαροσπόρης και όχι ο Γουρνής. Και κάτι ακόμη. Μας κούρασες με το να προσπαθείς να μας πείσεις πως όλα τα λες για το καλό μας. Για το καλό των χορηγών σου τα λες.

- Το αν αυτή η δημοτική αρχή ήταν δίπλα στους πληγέντες ή όχι το ξέρουμε όσοι ζούμε στην περιοχή. Εσύ θα το μάθεις στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Αλήθεια γιατί εδώ φταίει η δήμαρχος Χαλκιδέων και στο δήμο Λίμνης-Αγίας Άννας- Μαντουδίου, δεν φταίει ο κύριος Τσαπουρνιώτης;;;;; Συγνώμη δηλαδή αλλά να τα λέμε όλα.