Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι καλημέρα σας και να είσθε πάντα υγιείς, για να είσθε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και να είναι και αυτοί υγιείς δίπλα σας. Δεν παίζουμε με τα θέματα υγείας και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά δεν είναι ειδικός. Ο κορονοϊός υπάρχει και δεν υπάρχει μόνο στην... Ελλάδα. Μπορεί ο κάθε ψεκασμένος να λέει τα δικά του, αλλά ας μας πει για κάποιο κράτος, στο οποίο δεν υπάρχει ο κορονοϊός και δεν έχουν πάρει μέτρα.

- Συνεχίζουμε να γράφουμε αλήθειες και φυσικά να έχουμε ερωτήματα και απορίες. Το "μεγάλο παπαγαλάκι" δεν λέει να βάλει μυαλό, αφού συνεχίζει να κατηγορεί την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο κύριο Γουρνή και να λέει πως ήταν εκλεγμένοι και με τον Ζεμπίλη και δεν έκαναν έργα στον Λήλα ποταμό!!!!

- Αγαπητό παπαγαλάκι ξέχασες τον φίλο σου. Ο κύριος Καθαροσπόρης ήταν 13 χρόνια αντιδήμαρχος και ήταν και αρμόδιος γι΄ αυτά. Γιατί δεν λες κουβέντα; Μήπως επειδή έχετε τον ίδιο χορηγό;;;;

- Να ηρεμήσουν γρήγορα κάποιοι κύριοι και να ξέρουν πως δεν μπορούν να προσφέρουν θετικές υπηρεσίες στην διοίκηση της ΕΠΣΕ. Με το γλείψιμο που κάνουν δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο στην ΕΠΣΕ, αλλά και στα πρόσωπα της διοίκησης. Ας αλλάξουν τακτική και ν μην ξεχνούν πως μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.