Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Το θέμα του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ δεν είναι χθεσινό και κάποιοι θα πρέπει να μην ξεχνούν την στάση τους. Τον κύριο Βασίλη Βούλγαρη δεν τον ορίσαμε εμείς πρόεδρο. Αυτοί που σήμερα είναι στην κόντρα μαζί του, αυτοί τον ψήφιζαν και αυτοί συνεργάστηκαν μαζί του. Είναι αυτοί που μιλούν γι δημοσιογραφία LIDL αλλά είναι από τους.... καλύτερους πελάτες του!!!! Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπες και δεν τους φοβόμαστε. Τόσα χρόνια πάνε μέσα από το fb να γίνουν παράγοντες και να διοικήσουν τον ΜΙΑΟΥΛΗ. Επαγγελματίες είναι, οπότε μπορούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αναλάβουν την ομάδα.
Είναι αλήθεια πως η ομάδα δεν μπορεί εύκολα να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα σ΄ αυτή την περίοδο, αφού δεν έχει πλέον ποδοσφαιριστές και δεν θα είχε νόημα να κατέβει αν δεν επιστρέψουν αυτοί που έφυγαν.
Η ΕΠΣΕ αν πραγματικά ήθελε να βοηθήσει, όπως λέει ο κ. Ρέτσας, θα έπρεπε να είχε αναβάλλει τον αγώνα με τους ΚΑΘΕΝΟΥΣ και δεν το έκανε. Αν αναβάλλει τον επόμενο αγώνα θα κατηγορηθεί για πολλά. Ο επόμενος αγώνας είναι το ΜΙΑΟΥΛΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και θαα είναι άδικο και παράνομο να μην πάρει η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ αυτό που πήραν οι ΚΑΘΕΝΟΙ.
Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ δεν θα μπορέσει να σταθεί με τα ψέματα και καλό είναι να κάνει νέο ξεκίνημα.