Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

.....φαπούλες


- Τι κατάλαβαν τώρα όλοι αυτοί που δεν πήραν τα μέτρα τους και πήγαν σε κηδεία; Έβαλαν σε καραντίνα 4 - 5 χωριά και τώρα τρέχουν όλοι. Τώρα θα τους φταίει το κράτος, θα τους φταίνε οι ειδικοί, θα τους φταίνε τα νοσοκομεία και θα θυμηθούν πολλές φορές τον νεκρό τον οποίο συνόδευσαν στην τελευταία τους κατοικία. Ναι ο Θεός τώρα "να βάλει το χέρι του" αλλά να βάλουμε πρώτα... όλοι μας μυαλό και να πάψουμε να παριστάνουμε τους έξυπνους και τους αρνητές της μάσκας και του κορονοϊού.

- Τελικά όλα έχουν την εξήγησή τους. Βγήκε μια κυρία στο μικρόφωνο ραδιοφωνικού σταθμού ο οποίος έχει στον στόχο την δημοτική αρχή και προσωπικά την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο κύριο Γουρνή, αλλά και τον Φάνη Σπανό και μιλούσε για ώρα λέγοντας πως δεν τους ενημερώνουν και άλλα σχετικά.

- Ξέχασε να μας πει όμως πως αυτοί που συμφωνούν μαζί της είναι ελάχιστοι και πως έχουν και κίνητρα αφού η συγκεκριμένη κυρία έχει συγγενική σχέση με δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Καθαροσπόρη!!

- Καλή μας κυρία η δημοτική αρχή είναι στο Μπούρτζι και συζητά με τους πληγέντες καθημερινά. Το πως ήταν το Μπούρτζι στις 9 Αυγούστου και  πως είναι σήμερα δεν θα χρειασθεί να το πείτε εσείς. Το βλέπουν όλοι.

- Όταν λοιπόν σας δίνουν μικρόφωνο να λέτε αυτά που θέλετε, αλλά να λέτε και πως πρέπει να κάνετε και λίγη αντιπολίτευση, για "να μην σας έχουν στο σκοτάδι" όπως λέτε!!!!