Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να  έχετε. Φυσικά πάντα να προσέχετε την υγεία σας, γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και καθημερινά μας το θυμίζει, άσχετα αν κάποιοι για δικούς τους λόγους δεν λένε να σταματήσουν αυτή την άθλια προπαγάνδα, η οποία ....στρέφεται κατά της ανθρώπινης ζωής.

- Έχει αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα και πλέον η ΕΠΣΕ έχει δώσει σαφέστατες εντολές προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές, ώστε αν βρεθούν φίλαθλοι στα γήπεδα, να γίνει προειδοποίηση προς τον υπεύθυνο τήρησης υγειονομικού πρωτοκόλλου και αν ο κόσμος δεν συμμορφωθεί τότε ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να γράψει στο Φύλλο Αγώνα πως πέριξ του γηπέδου υπήρξε κόσμος.

- Υπεκφυγές και δικαιολογίες δεν υπάρχουν και υπάρχουν ευθύνες για την γηπεδούχο ομάδα και γι΄ αυτόν που έχει ορισθεί υπεύθυνος. Δεν είναι δικαιολογία το να λέμε πως ήταν εκτός κερκίδας κλπ. Θα γίνει το κακό και θα τρέχουν όλοι. 

- Αυτά που ακούσθηκαν για το αν μπορεί να γίνει έλεγχος σε διάφορα γήπεδα είναι αστείες δικαιολογίες και οι αρμόδιοι θα πρέπει να καλέσουν την αστυνομία. Όσο για διαιτητές οι οποίοι είναι αστυνομικοί, δεν πρέπει να ξεχνούν πως δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μην κάνουν το καθήκον τους. Είναι πάντα σε υπηρεσία.

- Συζητήθηκε το θέμα αυτό στην συγκέντρωση των διαιτητών παρουσία της ΕΠΣΕ και πλέον κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε. Η ΕΠΣΕ γνωρίζει πολύ καλά τα γήπεδα στα οποία θα υπάρξει κόσμος και θα δούμε τι θα κάνει για τους διαιτητές που δεν θ γράψουν στα Φύλλα Αγώνα την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

- Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, στην κρίση των διαιτητών εξακολουθεί να είναι η θέση των ανθρώπων της ενημέρωσης στα γήπεδα. Πάλι δηλαδή θα υπάρξει μη σωστή διαχείριση της κατάστασης, αφού η ΕΠΣΕ δεν θέλει να ορίσει ακριβώς τις θέσεις σε κάθε γήπεδο και έτσι ο κάθε διαιτητής θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.