Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα και πάντα με υγεία. Το πόσο προσέχουμε για να αποφύγουμε τον κορονοϊό το αποδείξαμε και το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, όπου ένας πάνω στον άλλον και χωρίς μάσκα θέλαμε να εκτονωθούμε. Τι να εξηγήσουμε τώρα στον καθένα και ...γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Να ευχηθούμε να μην έρθουν τα χειρότερα.

- Οι καταλήψεις των σχολείων πλέον πέρασαν σε άλλη φάση και είναι υποκινούμενες από κόμματα και συνδικαλιστικές οργανώσεις. Βάζουν τα παιδιά μπροστά και τα οποία βρίσκουν καθημερινά διάφορες δικαιολογίες για να συνεχίζουν την κατάληψη. Εμείς μέχρι τώρα σταθήκαμε δίπλα στους μαθητές και κάναμε ότι μπορούσαμε για να λυθούν προβλήματα. Από τώρα και στο εξής τον λόγο έχουν αυτοί που διοικούν τα σχολεία.

- Γράψαμε χθες κάτι για τον κύριο Δημήτρη Καρβελά και τον κύριο Δημήτρη Καπετάνιο και δεν καταλάβαμε γιατί οι δύο κύριοι έχουν δικαίωμα να γράφουν αυτά που έγραψαν για μας και δεν έχουμε δικαίωμα εμείς να τους καλούμε να ζητήσουν συγνώμη. Να ξέρουν πως εμείς κρατάμε τον λόγο μας και θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ. Δεν ζητήσαμε κανέναν διάλογο με κανέναν. Θα ζητήσουν συγνώμη για τις συκοφαντίες, διαφορετικά θα πρέπει να αποδείξουν πολλά. Θα διαπιστώσουν πως δεν κάνουμε πίσω και πως κανείς δεν μπορεί να  συκοφαντεί κανέναν.

- Σήμερα η περιβόητη συνάντηση των ανθρώπων της ενημέρωσης, με την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΕ και ειλικρινά δεν μπορούμε ακόμη και τώρα να καταλάβουμε γιατί αυτή η συνάντηση είναι μακριά από κανόνες, μακριά από προσκλήσεις και θα γίνει σ΄ έναν χώρο ο οποίος δεν είναι και ο καταλληλότερος. 

- Τα πρωταθλήματα Α & Β κατηγορίας άρχισαν  στην Εύβοια και φυσικά άρχισαν και οι φωνές για την διαιτησία. Το να κάνει ένας διαιτητής ένα ανθρώπινο λάθος δεν είναι κακό. Κακό είναι να προσπαθεί μετά να το καλύψει με άλλο λάθος και με αυτά που γράφει στο Φύλλο Αγώνα.