Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

 
- Καλημέρα στα αγαπητά παρατράγουδα τα οποία εξακολουθούν να γράφουν διάφορα, με στόχο ν΄ αποδείξουν πως εμείς γράφουμε ψέματα και αυτοί γράφουν αλήθειες. Αυτό δεν θα το καταφέρουν, για έναν απλούστατο λόγο. Ποτέ δεν θα μπούνε μπροστά για ....να σηκώσουν το βάρος του ΜΙΑΟΥΛΗ.

- Πριν μέρες κυκλοφόρησε στο fb και όχι μόνο, μια ανακοίνωση του κυρίου Ρέτσα, για το θέμα του ΜΙΑΟΥΛΗ. Έλεγε ο πρόεδρος πως η ΕΠΣΕ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ να μπορέσει να έχει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας με "υγιή διοίκηση"!!!! Σχολίασε την ανακοίνωση αυτή και ο κ. Δημήτρης Καπετάνιος λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες και πως το θέμα το τρέχουν όσο γρήγορα μπορούν!!!

- Προφανώς ο κύριος Καπετάνιος ξέρει πως η ΕΠΣΕ εξαντλεί όλα τα περιθώρια αφού αυτό επιβάλλουν οι κανόνες και όρισε αγώνα και διαιτητές.
04-10-20    16:30
ΑΟ ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ - ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ  γήπεδο Αφρατίου
ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝ. - ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦ. - ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝ.
Για να δούμε αν ο κ. Καπετάνιος έλεγε αλήθεια  όταν έγραφε πως τρέχουν την διαδικασία και μάλιστα γρήγορα!!!!
Αν έλεγε αλήθεια, αύριο ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ θα είναι στο γήπεδο Αφρατίου και δεν θα ξαναδούμε το γνωστό 3 - 0 α.α.

- Ο κύριος Καπετάνιος πρέπει να ξέρει πως ο κάθε πρόεδρος της ΕΠΣΕ δεν ορίζει διοικήσεις. Βοηθάει ώστε να συμμετέχουν όλες οι ομάδες. Όποιος θέλει ν΄ αναλάβει μια ομάδα, πάει στην Γενική Συνέλευση ζητάει την ψήφο των μελών και αν τον εμπιστευθούν την παίρνει. Το να διοικεί κάποιος ανέξοδα από το fb είναι πανεύκολο, αλλά γι΄ αυτούς που θέλουν να είναι πάντα από πίσω, από αυτόν που θα πληρώνει. Στο χωριό μου αυτούς τους λένε "τζάμπα μάγκες".

- Ραντεβού αύριο Κυριακή στο Αφράτι.