Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

.....σουτάκια


- Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου έχασε από την ΣΚΥΡΟ με 2 - 0 και έχασε δίκαια. Η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα και καλά θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές να μην τα φορτώνουν όλα στους διαιτητές. Αν υπήρξε θέμα, πρώτοι εμείς θα το γράφαμε.  Ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ έχει προβλήματα και αυτά δεν μπορεί να τα κρύψει. Ο Γρηγόρης Μάλιαρης προσπαθεί, αλλά η ομάδα θέλει ενίσχυση με νέα παιδιά και το κυριότερο θέλει πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, γιατί διαφορετικά σε κάθε αγώνα, θα ....έχει και 2 - 3 αποβολές.
Δεν είχε λάθος αποφάσεις η διαιτησία και αν μπορεί κάποιος να κατηγορήσει κάποιον διαιτητή, θα μπορούσε να κατηγορήσει τον κύριο Σέρρα, ο οποίος δεν σήκωσε την σημαία σε 2 - 3 περιπτώσεις και να καλέσει τον κύριο Δανιηλίδη και να προκαλέσει αποβολές ποδοσφαιριστών γι΄ αυτά που του έλεγαν.
Γρηγόρη, από την ομάδα απουσιάζει ο Βασίλης Ταρνανάς και θα πρέπει να πεισθεί να επιστρέψει.
Εμείς πιστεύουμε πως θα τα καταφέρεις να κρατήσεις την ομάδα στην κατηγορία, έστω και έτσι όπως είναι σήμερα, αλλά θα ταλαιπωρηθείς. Φρόντισε ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια φρεσκάδα και ο κάθε ποδοσφαιριστής να κοιτάξει τα δικά του λάθη και όχι τα λάθη άλλων.