Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο Δήμος Χαλκιδέων στο Επίπεδο Β – Αυξημένου κινδύνου / Νέα έκκληση της Δημάρχου Χαλκιδέων

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά, ο Δήμος Χαλκιδέων εντάχθηκε στο Επίπεδο Β Υγειονομικής Ασφάλειας, δηλαδή αυξημένου κινδύνου, λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου (κόκκινο επίπεδο).
Τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα αποτροπής της διάδοσης του κορονοϊού ισχύουν στον Δήμο, από σήμερα, Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί.
“Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων. Απευθύνουμε για μια ακόμη φορά έκκληση προς όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν πιστά τα μέτρα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία, εμάς και τους γύρω μας, ώστε να αρθούν σύντομα τα.... πρόσθετα μέτρα.
Ο Δήμος Χαλκιδέων καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια. Καθημερινά πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι και απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους και σχολικές μονάδες. 
Σήμερα, διενεργήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Έξω Παναγίτσα και στην περιοχή του Βούρκου, ενώ αύριο, Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, συνεχίζουμε στην οδό Ορέστη Μακρή (απέναντι από το κατάστημα Μασούτης) και από ώρα 09:30 έως και 13:30, μέσα από τα οχήματα με τη διαδικασία “Drive through testing”.
Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή υγειονομική κατάσταση και σας καλούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτή. “, δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.