Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς ο κορονοϊός είναι εδώ και δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους. Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα κάνει συνεχώς εκκλήσεις για να προσέχει ο κόσμος, αλλά όλα δείχνουν πως υπάρχουν συγκεκριμένες εστίες  στις οποίες οι κύριοι υπεύθυνοι δεν τηρούν τα μέτρα. Από εκεί ξεκινάει το κακό και στην συνέχεια τα άτομα που έχουν τον κορονοϊό, τον.... μεταφέρουν στο σπίτι τους, στις παρέες τους και φυσικά στην αγορά. Ευχόμαστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση, για την οποία ευθυνόμαστε όλοι.

- Λυπούμαστε που θα το γράψουμε, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια και στην τοπική αυτοδιοίκηση, τουλάχιστον μεταξύ αιρετών. Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουν ξεπεραστεί αυτά τα όρια και κάποιοι θα πρέπει να βάλουν το χεράκι τους ώστε να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

- Αυτό που συμβαίνει εκεί δεν προσφέρει κάτι καλό στους δημότες και στον Δήμο γενικότερα. Σε άλλους προκαλεί γέλιο, σε άλλους δίνει αφορμές για λεκτικές επιθέσεις και στους περισσότερους φέρνει την απογοήτευση. 

- Τώρα δεν είναι το θέμα μας τα έργα, δεν είναι οι εργολάβοι, δεν είναι η υγεία των δημοτών, αλλά το πως μιλάει ο δήμαρχος κ. Ψαθάς προς την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρίας Γκόγκου. Της έκανε λέει σεξιστική επίθεση.  Της είπε λέει η κυρία Γκόγκου "πως έχει χάσει κάθε ίχνος γυναικείας υπόστασης" και όταν η ίδια αντέδρασε και του είπε πως αυτό είναι σεξιστικό, ο κ. ψαθάς της είπε "μην το παίζεις τώρα και Μπεκατώρου".

- Αυτό ήταν. Η κυρία Γκόγκου πιστεύει πως ανακάλυψε μεγάλο θέμα και πλέον τον λόγο έχει ο ραδιοφωνατζής, ο οποίος σηκώνει ψηλά τα θέματα που είναι ενάντια στον Ψαθά, στον Φάνη και στην Έλενα Βάκα. Σε λίγο θα γράψουμε την άποψή μας για το θέμα, γιατί θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως τους δημότες τους απασχολούν τα προβλήματα και όχι τα προσωπικά των αιρετών.

- Κλείνοντας το καλημέρα, θα γράψουμε και για το μεγάλο καράβι το οποίο θα μας τρελάνει.   .....εμείς σήμερα κ όλο το καράβι που κάθε μέρα γεμηζη όλο κ περισσότερο κόσμο....". "Αυτό έγραψε ο μεγάλος επικοινωνιολόγος του προέδρου και περιμένει να γεμίσει καράβι!!! Με κάτι τέτοιες μαλακίες, ο λαός έβγαλε το γνωστό "το μου..., σέρνει καράβι"!!!!! Καλή σας μέρα.