Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Την καλημέρα μας στον κ. Τόλη, ο οποίος αφού δεν έχει τι να κάνει κι αφού πλέον δεν έχει και υποχρεώσεις ούτε ως εκπαιδευτής, ούτε ως παρατηρητής, είπε να θυμηθεί λίγο τα παλιά και να βγάλει από πάνω του λίγο από τον πόνο με τον οποίο τον είχαμε φορτώσει στο παρελθόν. Αγαπητέ κύριε Τόλη, να είσθε καλά και να μην μας ....ξεχνάτε, για να μην σας ξεχνάμε κι εμείς.

- Περιμένουμε την ώρα και την στιγμή που ο κ. Ψαρόπουλος θ΄ ανακοινώσει πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ, όχι επειδή δεν έχει δικαίωμα, αλλά επειδή θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο όσα δεν μπόρεσε να προσφέρει εδώ και 40 περίπου χρόνια!!! Θα τον πιστέψουμε;;;

- Κύριοι ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο, για να φτάσει στον στόχο του, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να μπαίνουν και κόκκινες γραμμές. Δεν το θέλει ούτε ο διάβολος το να φτάνεις στο σημείο να στηρίζεις την ηλιθιότητα και την χυδαιότητα κάποιων, εκτός κι αν θέλεις να έχεις σχέση με τους πισωγλέντηδες!!!! 

- Πότε τελικά θ΄ αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου; Έχει ο Θεός λένε κάποιοι. Εμείς λέμε πως θ΄ αρχίσουν, όταν ΟΛΟΙ οι προπονητές διαβάσουν το νέο βιβλίο του προπονητή κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη.