Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Τι έγινε τελικά; Που χάθηκαν οι κύριοι και οι κυρίες που μιλούσαν και έλεγαν πως δεν γίνονται έργα αποκατάστασης στο Λευκαντί; Μέχρι το Πάσχα το Λευκαντί θα είναι κουκλίτσα και φυσικά το Καλοκαίρι θα βουλιάξει από κόσμο. Αγνώριστο θα γίνει λοιπόν το Λευκαντί κι ας λένε όσα λένε κάποιοι νεαρούληδες ....που θέλουν να γίνουν αυτοδιοικητικοί, με τις πλάτες άλλων.

- Μαύρα τα έβαψε μέλος της Εκτελεστικής της ΕΠΟ, ο οποίος πήρε το μήνυμα και ξέρει πως πλέον δεν θα είναι υποψήφιος, αφού είναι γνωστό πως τα προϊόντα της αχαριστίας έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης!!!! Κρίμα, γιατί διάλεξαν τον λάθος δρόμο, ο οποίος δεν τους έβγαλε σε καλό.

- Περιμένουμε από την ΕΛΜΕ, το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών, να κάνει μια μικρή μικρή έρευνα και να δώσει στην δημοσιότητα τ΄ αποτελεσματά της, για το θέμα της ιδιαίτερης μεταχείρισης που τυγχάνουν τα παιδιά των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε θέματα συμπεριφοράς από καθηγητές αλλά και σε θέματα βαθμολογίας.

- Στο θέμα του θανάτου του πρώην υπουργού Βαλυράκη, είναι βέβαιο πως θα πέσει φως κι αν κάποιοι έκαναν κάτι, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τις παρανομίες τους.  Έχουμε απαγόρευση ψαρέματος πάντως και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς.