Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

....άποψή μας

 - Αρχίζουμε με την λέξη ηρεμία, περνάμε από την λέξη ψυχραιμία και φυσικά καταλήγουμε στην λέξη λογική, για να μην ακολουθήσουμε το άλλο δρομολόγιο που ξεκινάει με την λέξη ταραχή, περνάει από την αχαριστία και καταλήγει στην Θεία Δίκη.
Το πρώτο δρομολόγιο, οδηγεί στην ελπίδα, ενώ το δεύτερο στην τραγωδία.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να επιλέξουμε κάποιο από τα δύο δρομολόγια, αφού εδώ και χρόνια, έχουμε την ίδια άποψη για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Κάμπαξη και δεν μείναμε στο παρασκήνιο, αφού δημόσια γράφαμε την άποψή μας.
Ήταν θέμα χρόνου η δικαίωσή τους και κακώς κάποιοι "φίλοι του", παρασύρθηκαν από..... αυτούς που έλεγαν πως θα ήταν καταδικαστική η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης, αλλά και η απόφαση της Τακτικής Δικαιοσύνης.
Επειδή ακούμε πως κάποιοι και ιδιαίτερα ο κ. Μαρινάκης θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον αυτών που επί 8 χρόνια τους συκοφαντούσαν και προχώρησαν στην δίωξη των 28, με κατασκευασμένο κατηγορητήριο, θα θέλαμε να γράψουμε την άποψή μας.
Δεν θα θέλαμε να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Κάμπαξης, για την μέχρι τώρα περιπέτειά τους.
Φυσικά αν κάποιοι με τον οποιονδήποτε τρόπο, προσπαθήσουν από σήμερα και μετά, να δημιουργήσουν προβλήματα και να πάνε κόντρα στις δικαστικές αποφάσεις, έχουν κάθε δικαίωμα να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές.
Το παρασκήνιο δεν μπορεί να είναι αυτό που θα θελήσει να κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε ΟΛΟΙ να βάλουν μπροστά την λογική.