Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΩΟΣ. 
 - Πριν από κάποια χρόνια, ξεκίνησε η περιπέτεια ενός ανθρώπου, ο οποίος βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Το ανέβασε ψηλά, αλλά αυτό όχι μόνο δεν εκτιμήθηκε από κάποιους που ήταν δίπλα του και έγιναν παράγοντες με τις πλάτες του, αλλά η ζήλεια τους έφερε άλλα αποτελέσματα. 
Αναφερόμαστε στον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για τον οποίο πήραμε θέση από την αρχή, αν και δεν είμασταν ποτέ, ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι κέρδισαν πολλά, αφού..... παρίσταναν τον φίλο του και ταυτόχρονα έκαναν την βρωμοδουλειά τους.
Αισθανόμαστε όμορφα, γιατί δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς τους ψεύτικους ανθρώπους, οι οποίοι ήθελαν ένοχο τον κ. Παπακωνσταντίνου και μάλιστα διέδιδαν πως σίγουρα πρώτα η αθλητική δικαιοσύνη, θα τον έκρινε ένοχο και μετά θα ερχόταν και η τακτικοί δικαστές οι οποίοι και θα "τον τελείωναν"!!!
Απέτυχαν στις προβλέψεις τους και τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν και τα χειρότερα σε βάρους του, μόνο και μόνο επειδή παριστάνουν τους παράγοντες.
Κύριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. 
Ο Παπακωνσταντίνου δικαιώθηκε και τώρα ήρθε η σειρά σας.
Προχωρήστε τα σχέδιά σας και θα σας κρίνει ο Θεός.
Δεν είναι κατάρα, ούτε απειλή. Είναι κάτι που σας αξίζει.
Αν είσθε ψεύτες, υποκριτές και απάνθρωποι, δεν υπάρχει λόγος να σας κρίνει η Τακτική Δικαιοσύνη. Αυτά θα τα κρίνει η Θεία Δίκη.
"Ο μπάρμπα Στέλιος" παραμένει πάντα στην ίδια θέση στο θέμα Παπακωνσταντίνου και μακριά από τους υποκριτές και τα φίδια.