Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

...σφηνάκια

 - Θέλουμε να στείλουμε την καλησπέρα μας, στην κυρία Τζοβάνα Γκόγκου η οποία είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και να της πούμε, πως δεν έχουμε κανέναν λόγο να την κρίνουμε και να την σχολιάζουμε προσωπικά. Κρίνουμε και σχολιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να κάνει αντιπολίτευση. Αυτό θα μας επιτρέψει να το συνεχίσουμε, αφού δεν ....συμφωνούμε "με τις κραυγές και τα άσφαιρα μπαμ μπουμ".

- Η Τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για τέτοια πολιτική αντιπαράθεση, ούτε για να ρίχνει κανείς υπονοούμενα, για οποιονδήποτε και για οτιδήποτε. Ή έχω στοιχεία και τα πηγαίνω αρμοδίως ή κάνω τις προτάσεις μου και θα κριθώ από τους δημότες.

- Θα επαναλάβουμε. Τα 5΄ δημοσιότητας δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν και ιδιαίτερα όταν αυτός που σου τα παρέχει, το κάνει επειδή θέλει κάποιον να εκδικηθεί. Αγαπητή κυρία Γκόγκου, αλήθεια όταν ο κ. Ψαθάς έκανε αυτά που εσείς λέτε πως έκανε, εσείς πως αντιδράσατε; μείνατε στην συνεδρίαση της οικονομικής Επιτροπής; Αν ναι, τότε κάνατε λάθος. Έπρεπε να καταγγείλετε αυτό που συνέβη και να αποχωρήσετε και την ίδια μέρα, να ενημερώσετε την Αποκεντρωμένη.

- Βγήκατε σε ραδιοφωνική εκπομπή και μεταξύ άλλων ακούσατε να χαρακτηρίζουν "μισογύνη" τον δήμαρχο κύριο Ψαθά. Δεν είπατε το παραμικρό; Συμφωνείτε μ΄ αυτόν τον χαρακτηρισμό; Δεν είναι αυτό σεξιστικό;

- Αγαπητή κυρία Γκόγκου, δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά εμείς δεν είμαστε απέναντί σας και πολύ περισσότερο, απέναντι σε μέλη της παράταξής σας. Θέλουμε με κάθε τρόπο να σας πείσουμε πως πρέπει ν΄ αλλάξετε κάποιες πρακτικές, ως αντιπολίτευση. Θα έχετε όφελος αν το κάνετε.

- Καλό σας βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο.

ΥΓ. Όταν με το καλό ανοίξει το SANTAN να πάμε εκεί για σφηνάκια!!!!