Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - "Καταγγέλλουμε" τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, ο οποίος σήμερα στην έναρξη συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, έκοψε την πίττα και δεν έβγαλε ένα κομμάτι για τον μεγάλο ραδιοφωνατζή, ο οποίος τον συμπαθεί πάρα πολύ .  Φάνη να τον αγαπάς, γιατί απλά.... είναι κολλημένος!!!

- Κατά τ΄ άλλα στην συνεδρίαση ο κ. Αναγνωστάκης έκανε επερωτήσεις για τον Σαρανταπόταμο και για υπηρεσιακούς παράγοντες θέματα που "παίζει' καθημερινά ο ραδιοφωνατζής και πήρε την απάντηση από τον Φάνη ο οποίος είπε πως όλα είναι νόμιμα. Για τον Σαρανταπόταμο απάντησε ο κ. Κελαϊδίτης και είπε πως η Περιφερειακή αρχή δεν έκανε καμία παρανομία και πως έκανε ανακοπή στην απόφαση της Κτηματικής Υπηρεσίας και περιμένουν την εκδίκαση της υπόθεσης.

- Τι είπε ο κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης σε μια επερώτηση; "Ο πρώην νομάρχης Βοιωτίας δεν ανήκει στον δικό μου ιδεολογικοπολιτικό χώρο, αφού ήταν στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ". Κύριε Αναγνωστάκη, ο πρώην νομάρχης ήταν στην ΝΔ, εσείς; Μας έχετε μπερδέψει από τις πολλές κομματικές μεταγραφές σας.