Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Και τώρα τι κάνουμε; Ο Ζαγοράκης θα είναι τελικά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ και έτσι μπαίνει ένα τέλος στα μαγειρέματα και τις φιλοδοξίες κάποιων, οι οποίοι ήθελαν να συνεχίσει να εκλέγει προέδρους η παράγκα.  Κάποιοι είχαν πεισθεί πως η παράγκα θα τα κατάφερνε και βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και να κάνουν.... δηλώσεις. Κάτι δεν πήγε καλά και έμειναν στο κενό.

- Περιμένουμε να διαβάσουμε και δηλώσεις τους, για να διαπιστώσουμε πως πάλι κωλοτούμπα θα κάνουν κι αν ακόμη και σήμερα επιμένουν στην ανικανότητα Αυγενάκη. Πλάκα θα έχει τώρα να δηλώσουν και φανατικοί υποστηρικτές του!!!

- Φυσικά θα περιμένουμε και την δήλωση του κυρίου Ψαρόπουλου, ο οποίος επέμενε στην υποψηφιότητά του και έλεγε πως έχει την στήριξη των ΕΠΣ. Εμείς θα τον θέλαμε υποψήφιο, γιατί ίσως μπορέσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο, αυτά που δεν πρόλαβε να προσφέρει 40 χρόνια τώρα.

- Η ΕΠΟ λοιπόν σύντομα θα έχει νέα διοίκηση, νέο πρόεδρο και φυσικά αυτό θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι οι άνθρωποι της παράγκας και οι παρατρεχάμενοί τους.