Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

....σφηνάκια

 - Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχαν βασιλόπουλα και βασιλοπούλες, υπήρχε η Χιονάτη και οι 7 νάνοι. Σήμερα αυτά δεν υπάρχουν παρά μόνο στα παραμύθια και ως παιχνίδια. 
Φυσικά δεν είναι και δύσκολο να δεις κι έναν τύπο με γόβα στιλέτο ή γόβα χασαπομάχαιρο ή και άλλα ....διάφορα.

- Χαμός με τον Αυγενάκη, τον οποίο όλοι ήθελαν να τον τελειώσουν από το υπουργείο, αλλά ο πρωθυπουργός του το ξεκαθάρισε. Θα ολοκληρώσεις το έργο σου, θα κάνεις την κάθαρση στον αθλητισμό και μετά σε περιμένει μία ακόμη δύσκολη αποστολή.

- Θυμόσαστε τις φήμες που ήθελαν τον Σίμο Κεδίκογλου να πηγαίνει στην θέση του Αυγενάκη; Τι είχαμε γράψει τότε; Ξεχάστε το. Γιατί το είχαμε γράψει; Προφανώς κάτι ξέραμε. Ο Σίμος δεν πρόσεξε κάποια πράγματα. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έκαναν πολλά επικοινωνιακά λάθη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα γνώριζε όλα.

- Έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια με κυβέρνηση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Εύβοια στον επόμενο ανασχηματισμό θα βρεθεί με βουλευτή της σε υπουργείο. Ο Σίμος Κεδίκογλου αν δεν δημιουργηθεί άλλο θέμα, είναι η πρώτη επιλογή του πρωθυπουργού και αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι.

- Ο Σίμος Κεδίκογλου και οι συνεργάτες του δεν έχουν καμία σχέση με χουντικούς και περίεργους και γνωρίζουν καλά τις αρχές και τα πιστεύω του Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος δεν αδικεί κανέναν και όταν έρθει η ώρα δίνει στον καθένα αυτό που του αξίζει.