Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Δεν θέλουμε να πάμε παρακάτω το θέμα και ν΄ ανοίξουμε κι άλλο τον φάκελο της ΕΠΣ Εύβοιας για έναν και μόνο λόγο. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αυτή την στιγμή το πως διοικήθηκε τα περασμένα χρόνια η ΕΠΣΕ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό κρίθηκε στις εκλογικές αναμετρήσεις, ούτε και ο σημερινός τρόπος διοίκησης, ο οποίος θα κριθεί στις επόμενες εκλογές..... του 2023.

- Σήμερα συζητάμε για τις κωλοτούμπες, την αχαριστία, την απανθρωπιά και πολλά όλα, αυτών που είναι εκεί που είναι σύμφωνα με δικές τους δηλώσεις, εξ αιτίας του Παπακωνσταντίνου.

- Δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί κανείς πίσω από το δάχτυλό του και φυσικά δεν πρέπει να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, κόντρα στην δεοντολογία και τον νόμο που είναι σαφέστατος.

- Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Ρέτσας έχει υποχρέωση να καλέσει τον κ. Παπακωνσταντίνου ν΄ αναλάβει τα καθήκοντά του κι αν μετά θέλει, μπορεί  να ζητήσει να γίνουν αλλαγές στο ΔΣ και ν΄ αμφισβητήσει τον πρόεδρο, ώστε να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία και οι 11 σύμβουλοι ν΄ αποφασίσουν.

- Δεν οδηγεί πουθενά το να μην τηρηθούν οι διαδικασίες. Κανείς δεν θα κερδίσει παίζοντας καθυστέρηση. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και πρέπει ο καθένας να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να κριθεί.

- Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν είναι σκυλάκια για να τα βγάζει κανείς βόλτα στέλνοντας μήνυμα με τον αριθμό "6". Έχει ο καθένας την δική του προσωπικότητα και κανείς σχεδόν δεν θα θελήσει να κριθεί από τον Θεό, αφού οι άνθρωποι δίκασαν τον κ. Παπακωνσταντίνου και αποφάσισαν ομόφωνα πως είναι ΑΘΩΟΣ.