Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Επιβεβαιωθήκαμε στο θέμα των κρουσμάτων στην Εύβοια και ειλικρινά δεν μπορούμε να πιστέψουμε εκείνους οι οποίοι όχι μόνο δεν τηρούν τα μέτρα, αλλά βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα, πάνω από την υγεία όλων μας. Η κίνηση στους δρόμους (μποτιλιάρισμα), ο συνωστισμός ανθρώπων στους εμπορικούς δρόμους και η μη τήρηση των ...μέτρων, δεν είναι θέμα Χαρδαλιά και κανενός Χαρδαλιά. Είναι ευθύνη όλων μας.

- Οι επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν πολλά άτομα, θα πρέπει να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και να μην προσπαθούν με πλάγιους τρόπους ν΄ αποφύγουν τους ελέγχους. Από σήμερα το πρωί, οι αρμόδιοι να ξεκινήσουν τα τεστ σε όλες τις επιχειρήσεις και σε όλο το προσωπικό σε όλες τις βάρδιες.

- Λάθος το άνοιγμα των Γυμνασίων, χωρίς πρώτα να γίνουν τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς και σε όλα τα παιδιά. Για τον Δήμο Χαλκιδέων ο οποίος έχει μπει στο κόκκινο, έπρεπε όλη την εβδομάδα να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και να γίνουν τα τεστ.

- Το ακούσαμε και αυτό!!!! Ο πρόεδρος ενός σωματείου μιας επαγγελματικής τάξης, δήλωσε δημόσια πως η κυβέρνηση δεν θα βρει ούτε την ψήφο της στις επόμενες εκλογές και το κόμμα ούτε καν θα μπει στην βουλή!!!! Να είσαι καλά άνθρωπέ μας και θα τα πύμε όταν θα έχουμε εκλογές.

- Εδώ ο κόσμος όλος καίγεται και ο άλλος μέσα σε δύο σειρές κείμενο, φάσκει και αντιφάσκει. Πιστεύει λέει στους επιστήμονες, αλλά κατηγορεί την πολιτική Μητσοτάκη και Αυγενάκη οι οποίοι δεν έδωσαν το πράσινο φως να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Γυναικών!!!!

- Καλέ μας άνθρωπε, σε ποια γήπεδα μπορεί να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο; Έδωσαν το πράσινο φως οι επιστήμονες και είπε όχι ο Μητσοτάκης ή ο Αυγενάκης; Ξέρουμε πως είσθε ΣΥΡΙΖΑίος, αλλά όχι να κάνετε το άσπρο μαύρο.

- Το Σαββατοκύριακο πάμε χαλαρά και έτσι θα το πάμε και σήμερα. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν μας κυνηγάει κανείς και δεν πρόκειται να γίνει κάτι συνταρακτικό. Αν γίνει, εδώ είμαστε και θα το σχολιάσουμε. Καλό Σαββατοκύριακο.