Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" σήμερα στέλνει μήνυμα στους αιρετούς του Δήμου Διρφύων και Μεσσαπίων και ιδιαίτερα στην αγαπητή κυρία Τζοβάνα Γκόγκου, η οποία έγραψε στην σελίδα της στο fb:

"ΠΕΡΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ......
Στην πολύχρονη πορεία μου ασχολούμενη με τα κοινά έχω δει πολλά έχω αποκτήσει εμπειρία με δρώμενα πολλών αποχρώσεων και  έχω παραμείνει ο εαυτός μου ,χωρίς εξαρτήσεις και χειραγωγήσεις και με γνώμονα πάντα το όραμα μου την συνειδησή μου και την ευαισθησία μου για.... ένα καλύτερο αύριο !
Στην πορεία αυτή καταγράφεται μια πρωτοφανή συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου προχτές κατά την διάρκεια της  συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής.
Στην ερώτηση μου αν υπάρχει κάποια επιπλέον εξέλιξη στην προσωπική συνάντηση που θα έκανε ο δήμαρχος με τον υφυπουργό κ.Αμυρά σχετικά με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών... δέχθηκα αήθη επίθεση, με απρεπή και αχαρακτήριστο τρόπο .
Με  ύφος τραμπούκου μου είπε ότι έχω χάσει την γυναικεία μου υπόσταση ότι δεν θυμίζω γυναίκα ότι έχω ξεπεράσει κάθε όριο και ότι έχω χάσει κάθε ευγένεια!!!
Στην αντίδραση μου ότι είναι σεξιστης και κάνει διακρίσεις στα φύλα  ειδικά των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά,με αποκάλεσε Μπεκατώρου!
Και όλο αυτό το καταγράφω εδώ στο προφίλ μου όχι τόσο για να αναδείξω το γεγονός αυτό, αλλά για να διαμηνύσω ότι τραμπουκισμοι και απρεπείς συμπεριφορές δεν τις επιτρέπω και  θα τις καταδικάζω απ' όπου και αν προέρχονται και ιδιαίτερα όταν απευθύνονται όχι μόνο σε μένα αλλά σε οποιονδήποτε πολίτη" .

- Κυρία Γκόγκου, να ξέρετε πως δεν χάνει κάτι ο κ. Ψαθάς από αυτή σας την αντίδραση. Δεν γνωρίζουμε αν τον βοηθάτε με αυτή την αντίδραση, αλλά αυτό λένε οι πολλοί. Οι επιθέσεις και τα υπονοούμενα από εσάς προς τον κ. Ψαθά είναι πολλές και θα μπορούσαμε να γράφουμε σελίδες σε καθημερινή βάση. Αυτή η πρακτική δεν σας βοηθάει και είναι καιρός να το πάρετε αλλιώς. Με κραυγές και χαρακτηρισμούς δεν βγαίνει τίποτα.

- Αυτό που σας είπε ο κ. Ψαθάς μόνο σεξιστικό δεν είναι και κάποιοι μπορεί να το πάρουν και ως συμβουλή. Προφανώς εννοούσε πως με κραυγές και θόρυβο κάθε φορά, χάνεις και την γυναικεία χάρη. Κυρία Γκόγκου υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και δυστυχώς δεν είδαμε να κάνετε αυτό που σας δίνει το δικαίωμα ο κώδικας της αυτοδιοίκησης.

- Προσπαθείτε με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής σας και με καταγγελίες στο fb και το ραδιόφωνο, να πετύχετε κάτι. Για πείτε μας πόσες προσφυγές προς την αποκεντρωμένη και πόσες καταγγελίες κάνατε προς τον εισαγγελέα και πόσες κερδίσατε;

- Φιλικά σας λέμε πως η πρακτική που έχετε, δεν οδηγεί πουθενά, γιατί δεν αγγίζει τους δημότες και δεν λύνει προβλήματα.