Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

...φαπούλες

 - Όλα έχουν την εξήγησή τους και τίποτα δεν πάει στην σφαίρα του ανεξήγητου. Το συνηθίσαμε πλέον. Δίνεις τα 5΄ δημοσιότητας στον κ. Αναγνωστάκη και σου λέει αυτά που θες ν΄ ακούσεις εναντίον του Σπανού και του Κελαϊδίτη.
Δίνεις άλλα 5΄ στην κ. Γκόγκου και σου λέει αυτά που θες ν΄ ακούσεις εναντίον του κ. Ψαθά. Με ....
παραχώρηση 10΄ ραδιοφωνικού χρόνου, τα έχεις όλα όπως τα θέλεις.

- Τα καλύτερα έλεγε για τον Τσαπουρνιώτη ο τύπος και τώρα τον χαρακτηρίζει γλάστρα, αλλά ο Τσαπουρνιώτης κατάλαβε πως κάνοντας την ραδιοφωνική γλάστρα, δεν κέρδιζε τίποτα και την έκανε για ν΄ ασχοληθεί με τον Δήμο και τους δημότες του.

- Να δούμε τώρα πότε θα το καταλάβουν ο κ. Αναγνωστάκης και η κυρία Γκόγκου, για να έχουν τον χρόνο ν΄ ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα που έχουν οι πολίτες.

- Όσο για το θέμα με τις ανεμογεννήτριες, μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει όλοι τους. Με κραυγές και ξεσηκωμούς δεν θα έρθει κανένα αποτέλεσμα, όπως δεν ήρθε μέχρι σήμερα. Ξεσηκώθηκαν πριν χρόνια στον Δήμο Καρύστου και απλά κατάφεραν να κάνουν πλούσιους κάποιους και οι ανεμογεννήτριες είναι εκεί.

- Αυτοί που θέλουν στην επικαιρότητα αυτό το θέμα, προφανώς ξέρουν πως δεν θ΄ αλλάξει κάτι, αλλά περιμένουν ίσως κάτι παραπάνω και σε κάποιες περιπτώσεις το λένε.