Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

....απόψεις

 - Βρισκόμαστε στο 2021 και όχι στο 1821. 
Ζούμε σε μια Δημοκρατική χώρα η οποία πέρασε πολλά από την επανάσταση και την απελευθέρωση από τους Τούρκους και καλά κάνουμε και γιορτάζουμε τα 200 χρόνια, αλλά από τότε μέχρι σήμερα να μην ξεχνάμε και την απελευθέρωση από την μπότα των Γερμανών, αλλά και των συνταγματαρχών.
Αν τα ξεχάσουμε αυτά, τότε θα βρούνε χώρο οι ελάχιστοι ευτυχώς.... νοσταλγοί τέτοιων καθεστώτων και θα θελήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Δημοκρατική Ελλάδα.
Όχι κυρίες και κύριοι. Η Δημοκρατία επιτρέπει στους ελεύθερους Έλληνες να ψηφίζουν και να επιλέγουν αυτούς που θα τους κυβερνήσουν. Έτσι φτάσαμε να έχουμε πρωθυπουργό τον Γιωργάκη και τον Αλέξη με την "πρώτη φορά Αριστερά" με συγκυβερνήτη τον ακροδεξιό Πάνο Καμένο.
Να μην ξεχνάμε ποιο κόμμα έβαλε τις βάσεις για μια δυνατή Δημοκρατία. Η ΝΔ με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Να μην ξεχνάμε ποιο κόμμα μας έβαλε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ΝΔ του Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πότε μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πότε μπήκαν οι άλλες χώρες των Βαλκανίων και πόσο προσπαθούν κάποιες για να μπούνε και ακόμη δεν τα έχουν καταφέρει.
Αλήθεια όλες και όλοι αυτοί οι νοσταλγοί άλλων καθεστώτων, τι θα έλεγαν να ζούνε στην Τουρκία του Ερντογάν και να έγραφαν όσα γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα; Γνωρίζουν το που θα τους έστελνε ο Ερντογάν;;;
Μπορεί να μην είναι όλα τέλεια στην Ελλάδα, αλλά είμαστε ελεύθεροι. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό.
Αφήστε λοιπόν όλες και όλοι τις επαναστάσεις από το fb και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, γιατί οι περισσότεροι από εσάς, υπάρχετε επειδή είσθε επειδή σας πληρώνει το Ελληνικό κράτος.
Είσθε μια μικρή, πολύ μικρή μειοψηφία και η οποία θα βρίσκει καταφύγιο πότε σε κάτι κόμματα σαν του Καμμένου, του Βαρουφάκη, του Βελόπουλου και του Μιχαλολιάκου, αλλά να ξέρετε πως η Δημοκρατία της Ελλάδας, δεν σας φοβάται.