Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε, αφού όπως είχαμε γράψει, με τον αριθμό των κρουσμάτων στην Εύβοια, μάλλον δεν τα πάμε καλά, αφού παρά τα ελάχιστα τεστ έχουμε κρούσματα κι αν δεν προσέξουμε η κατάσταση θα χειροτερέψει. Φοράμε μάσκα, δεν κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις, δεν πάμε εκεί που υπάρχουν πολλά άτομα και τώρα που θα πάμε και τα παιδιά στο σχολείο, δεν πάμε για κουτσομπολιό οι...... γονείς στα κάγκελα του σχολείου.

- Χαλαρά θα το πάμε κι εμείς το Σαββατοκύριακο, για να δώσουμε την δυνατότητα σε κάποιους να μπορέσουν να χωνέψουν τις εξελίξεις, αφού τους έπεσαν όλες μαζί και μπούκωσαν. Να προσέχουν γενικώς τις γέφυρες κι επειδή περνάνε από πολλές, ας μείνουν για λίγα λεπτά πάνω σε μία από αυτές και να βάλουν το άρρωστο μυαλό τους να δουλέψει έστω για μία φορά στην ζωή τους.

- Μόλις τελειώσουμε με το θέμα του κορονοϊού, θα οργανώσουμε μια εκδήλωση ως apopsignomi στην οποία θα καλέσουμε όλους εκείνους οι οποίοι κατά καιρούς στάθηκαν δίπλα μας και όλους εκείνους με τους οποίους είχαμε κόντρες, οι οποίες όμως ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί φίλοι να μην είμαστε, αλλά δεν είμαστε κι εχθροί. Το ποιοι θα είναι εκεί, θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα.

- Τρέμει ο Αλέξης, αφού διαπιστώνει πως όλες οι προσπάθειές του για να επαναφέρει το μπάχαλο στην Ελλάδα πέφτουν στο κενό και φοβάται την περίπτωση να τον οδηγήσει σε εκλογές ο Μητσοτάκης. Έφτασε να πάει μέχρι και στην Πρόεδρο Της Δημοκρατίας και να ζητήσει συνάντηση πολιτικών αρχηγών, μήπως και αποκτήσει νόημα η παρουσία του στην πολιτική σκηνή!!!!

- Αλέξη με ποιους να συναντηθεί ο πρωθυπουργός και τι να πει; Με σένα που βλέπεις φαντάσματα; Με την Φώφη η οποία έστειλε το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορεί να σώσει το ΚΙΝΑΛ; Με τον Γιάνη με ένα "ν", με τον οποίο παρέα ρίξατε την Ελλάδα στα βράχια και για λίγο δεν την βγάλατε εκτός Ευρώπης; Άστο Αλέξη. Ο Μητσοτάκης ξέρει τι κάνει και έχει εμπιστοσύνη στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος ακόμη και με τις θεομηνίες, ακόμη και με κορονοϊό, επιβιώνει επειδή κυβερνάει ο Μητσοτάκης και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι οι μπαχαλάκηδες.