Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Αλήθεια, έχουν βάση αυτά που διαβάζουμε για τις προπονήσεις ομάδων διαφόρων κατηγοριών;;; Την ώρα που δεν μπορούμε να πάμε 10 άτομα μαζί σε μια παραλία, σ΄ ένα βουνό ή οπουδήποτε αλλού, θα μπορούν να πάνε χιλιάδες ποδοσφαιριστές στα γήπεδα, να μετακινηθούν από νομό σε νομό, από Δήμο σε Δήμο, από Περιφέρεια σε Περιφέρεια;
Έχετε ....μυαλό εσείς που κάνετε τέτοιες σκέψεις.

- Αν η αρμόδια επιτροπή πάρει τέτοιες αποφάσεις, τότε κανείς δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει τον κόσμο, κανείς δεν θα μπορεί να κάνει ελέγχους και να επιβάλλει πρόστιμα και κανείς δεν θα μπορεί να πείσει κανέναν, για ότι έχει να κάνει με τον κορονοϊό.

- Για γέλια θα είναι τέτοιες αποφάσεις, αν τελικά ισχύουν τα όσα κυκλοφορούν. Ο κ. Μαυρωτάς καλά θα κάνει να μην υποκύπτει σε πιέσεις κάποιων, οι οποίοι θέλουν να βάλουν στην τσέπη τους, τα χρήματα που λένε πως χάνουν, "ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, με επαγγελματική τσέπη". 

- Αλήθεια τους παράγοντες των ομάδων τους ρωτήσατε; Τυχαίο είναι πως    ενώ δόθηκε το πράσινο φως για προπονήσεις, οι περισσότερες ομάδες της football league δεν πάτησαν το πόδι τους στα γήπεδα;

- Όποιοι παίζουν μ΄ αυτά τα θέματα, ας σταματήσουν, πριν είναι αργά και πριν οδηγήσουν την Ελλάδα στο βαθύ κόκκινο γενικώς.