Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξει την σιωπή. Δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να φοβηθεί κανέναν και για τίποτα. Όποιος πιστεύει πως θα πετύχει κάτι τέτοιο θα εκτεθεί και δεν θα τα καταφέρει.
Το θέμα που έχει να κάνει με την ΕΠΣ Εύβοιας, θα παραμείνει ως πρώτο θέμα, μέχρι και τον Φεβρουάριο που θα διεξαχθούν οι εκλογές. 
Μέχρι τότε και σε καθημερινή βάση, θα έχουμε μόνιμη στήλη την οποία και σύντομα θα την ξεκινήσουμε, άσχετα με τις όποιες εξελίξεις.
Δεν θα περάσει μέρα που να μην αναφερόμαστε στο θέμα και αυτό δεν έχει να κάνει με το τι θα κάνει ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά με το τι κάνει και τι θα κάνει ο κ. Ρέτσας.
Εμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για την συμπεριφορά κανενός. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουν ακούσει πολλά τ΄ αυτιά μας και δεν είμαστε από τα παιδάκια.... που θα σταματήσουν κάτι, επειδή απλά κάποιος έδωσε τα χέρια με κάποιον άλλο.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ας κάνει ότι θέλει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να πει σ΄ εμάς τι θα κάνουμε.
Πριν από κάτι χρόνια είχε πει πως θα προτείνει τον κ. Ρέτσα ως υποψήφιο πρόεδρο, όταν αυτός θα αποχωρούσε.
Εμάς δεν μας έπεφτε λόγος. Είχαμε γράψει τότε που άρχισε η πρώτη περιπέτεια του κ. Παπακωνσταντίνου με τους εξυγιαντές, να δοθεί η θέση του προέδρου στον κύριο Ρέτσα. Αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Το γνωρίζουν καλά και τα μέλη του τότε ΔΣ, τα οποία όμως επέλεξαν να είναι πρόεδρος μέχρι τις εκλογές του 2019 ο κ. Ψαθάς.
Πήγαμε στις εκλογές του 2019 και συνέχισε ως πρόεδρος ο εκλεγμένος κ. Παπακωνσταντίνου, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2019, οπότε και οι εξυγιαντές, έκαναν αυτό που έκαναν και τότε.
Εμείς συνεχίσαμε να στηρίζουμε την άποψή μας και επιμέναμε να είναι αντικαταστάτης του κ. Παπακωνσταντίνου ο κ. Ρέτσας, αφού γνωρίζαμε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έφευγε με την οικογένειά του, εκτός Ελλάδας μέσα στο 2020. Επειδή καθυστέρησε η απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν έφυγε μαζί με την οικογένειά του και περίμενε την απόφαση.
Δυστυχώς για κάποιο λόγο, ο κ. Ρέτσας, άρχισε να κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε αφήνοντας αιχμές και αλλάζοντας συμπεριφορά προς τον μέχρι τότε κολλητό του κ. Παπακωνσταντίνου. Λένε πως η κάθε εξουσία "χαλάει" τον άνθρωπο και τον κάνει να μην βλέπει τίποτα άλλο, πέρα από την καρέκλα του.
Εμείς δημόσια πήραμε θέση υπέρ του κ. Ρέτσα, τότε που κανείς από αυτούς που σήμερα υποτίθεται πως τον στηρίζουν, έμπρακτα δεν ήταν μαζί του. 
Τα λάθη του κ. Ρέτσα πάρα πολλά και αδικαιολόγητα. 
Δεν είναι μικρό παιδί για να τον παρασύρει κάποιος. Αυτά είναι δικαιολογίες.
Καθημερινά προσπαθούσε απλά να κερδίσει χρόνο και φάνηκε αυτό όταν ήρθε η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου της ΕΠΟ με την οποία ήρθε η δικαίωση Παπακωνσταντίνου. Ούτε μία ανακοίνωση του κυρίου Ρέτσα, όχι επίσημα ως ΕΠΣΕ, αλλά έστω και στο αγαπημένο του fb, μέσα από το οποίο έγραφε για πολλούς άλλους.
Ακολούθησε και η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. Ούτε και τότε βρήκε κάτι να πει ο κ. Ρέτσας, έστω και μ΄ ένα τηλεφώνημα προς τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ρέτσα, τον είχε πάρει δίπλα του και τον είχε αναδείξει!!!!
Τώρα φίλες και φίλοι φτάσαμε στο σημείο ο κ. Ρέτσας να ψάχνει δικαιολογίες και τρόπους, ώστε να μην επανέλθει έστω και για μια μέρα στην θέση του ο κ. Παπακωνσταντίνου, προφανώς επειδή κάτι φοβάται.
Το τι φοβάται το ξέρουν όλοι, ξέρουν όμως πως ο κ. Παπακωνσταντίνου εδώ και πολύ καιρό έχει πάρει τις αποφάσεις του και αυτό δεν αλλάζει.
Κλείνουμε εδώ την αναφορά μας στο θέμα και δηλώνουμε πως για μας θα κλείσει τον Φεβρουάριο του 2023, την επόμενη των εκλογών της ΕΠΣΕ.
Μέχρι τότε θα ζητάμε κι εμείς από κάθε αρμόδιο την εφαρμογή ΟΛΩΝ των άρθρων του καταστατικού και του αθλητικού νόμου, που θα έχουν να κάνουν με την παρουσία του κυρίου Ρέτσα στο ΔΣ της ΕΠΣΕ. Να μην ξεχνάει πάντως κανείς πως στην ΕΠΟ δεν θα υπάρχουν "οι εξυγιαντές" για να κάνουν τα στραβά μάτια.