Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

...μικρά, μικρά

 - Μερικά αστεία είναι πολύ καλύτερα από κάποιες σοβαρές δηλώσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου. Οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, πριν πάρουν δρόμο από την θεσούλα τους θέλουν να κάνουν μια τροποποίηση στο καταστατικό τους και ν΄ αλλάξουν το άρθρο που λέει πως για να είναι κάποιος μέλος του ΔΣ μιας ΕΠΣ θα πρέπει να είναι ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος του νομού της συγκεκριμένης ΕΠΣ. Αυτό λοιπόν το άρθρο θέλουν να το συμπληρώσουν και να..... το κάνουν "ΜΟΝΙΜΟΣ κάτοικος" του νομού που εδρεύει η ΕΠΣ ή νομού της Αττικής όπου εδρεύει η ΕΠΟ!!!!!

- Τελικά "η ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ" είναι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας; Όχι βέβαια. Είναι κάποια στρατιωτάκια τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την ενημέρωση και απλά προσπαθούν να βγάλουν έντιμους και καλούς, τους αχάριστους, τους δειλούς και τους κουτοπόνηρους. Λίγες μέρες υπομονή.

- Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με τα όσα προσπαθούν να πετύχουν κάποιοι; Καμία σχέση δεν έχει, γιατί δεν θα ήθελε να πάθει ότι έπαθε και με την υποψηφιότητα Ψαρόπουλου.  Θα γελάσουμε πολύ όταν θα διεξαχθούν εκλογές στην ΕΠΟ και φύγουν οι εξυγιαντές.