Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Στο Διαδικτυακό Forum “Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021” η Δήμαρχος Χαλκιδέων

 
Στο Διαδικτυακό Forum “Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021” η Δήμαρχος Χαλκιδέων , για την ανάδειξη του Δήμου Χαλκιδέων και της Εύβοιας ως τουριστικών προορισμών
Στο Διαδικτυακό Forum “Ελληνικά Νησιά – Τουρισμός 2021”, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, με συντονιστή τον Διευθυντή του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφο Γεώργιο Καραχρήστο και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ) και του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών, συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. 
Σκοπός του Forum είναι.....η ανάδειξη των νησιωτικών τουριστικών προορισμών, ώστε να ανιχνευθούν και να επισημανθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νησιού. 
Η Δήμαρχος Χαλκιδέων, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, αναφέρθηκε στην ιστορική κληρονομιά, τον φυσικό πλούτο, τα τοπικά προϊόντα του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και ολόκληρης της Εύβοιας, που την καθιστούν προορισμό 4 εποχών, ιδανική για όλες τις μορφές τουρισμού αλλά και για τόπο μόνιμης κατοικίας.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Δημάρχου, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=Qs5NmjTzyz8&t=594s .