Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, τουλάχιστον αυτά που εμείς γνωρίζουμε δεν είναι άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα και τα οποία κάποιος μπορεί να τα σέρνει από την μύτη. Έκαναν υπομονή και δεν θέλησαν να κάνουν κομμάτια το ΔΣ της ΕΠΣΕ, μόνο και μόνο για τα καπρίτσια άλλων. 
Υπήρξαν συνεργάτες και με τον Παπακωνσταντίνου και με τον Ρέτσα για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και όχι για τα πρόσωπα.
Είναι αδιανόητο να μην τους ακούει κανείς και να θέλουν να.... τους έχουν στο μαντρί και να λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, χωρίς να έχουν την δική τους άποψη.
Άνθρωποι σαν τους κυρίους Τσεκούρα, Λάμπρου, Αλαφάκη, Παπαδάκη, Καλυβίτη, Κατσαντώνη, Ιωσήφ δεν είναι άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα και δεν θα γίνουν πρόβατα ποτέ. Δεν γνωρίζουμε τον κ. Μισυρλή και δεν κάνουμε καμία αναφορά, όπως δεν αναφερόμαστε και στα άλλα 3 μέλη του ΔΣ, τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον κ. Ρέτσα και τον κ. Πίσχινα, για τους οποίους έχουμε γράψει ξεχωριστά για τον καθένα την άποψή μας.

- Αλήθεια που βαδίζει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο; Αυτό κανείς δεν θα το απαντήσει, αφού μέχρι σήμερα είναι στον αυτόματο πιλότο και προφανώς περιμένει να το καθοδηγήσουν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ, οι οποίοι ούτε καν εκλογές δεν μπόρεσαν να κάνουν, από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα και ο πρόεδρος κ. Γραμμένος ψάχνε να βρει τρόπο να φύγει μακριά από την ΕΠΟ, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βρούνε τρόπο, να είναι στο ψηφοδέλτιο που θα προτείνουν "οι μεγάλοι" του ποδοσφαίρου!!!

- Φυσικά τους παράγοντες των Σωματείων του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, δεν τους σκέφτηκε κανείς. Κανείς δεν τους ρωτάει αν μπορούν να συνεχίσουν να είναι αιμοδότες και να πληρώνουν για να υπάρχει το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και μάλιστα σε καλό επίπεδο και όχι ουρά κάποιων. Οι παράγοντες των σωματείων θα αντιδράσουν και κανείς να μην είναι σίγουρος για το πως θα αντιδράσουν.