Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

....σφηνάκια

 - Βαράτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Οργανωθείτε, γιατί ο καθένας μόνος του δεν θα πετύχει τίποτα. Θα πρέπει να οργανωθείτε, να έχετε μια κατάλληλη εκπαίδευση. Αλήθεια, γιατί ότι κι αν κάνει η κυβέρνηση και η Περιφέρεια σας ενοχλεί;
Ο ένας θέλει να έχει έξω από το σπίτι του, έναν αστυνομικό, έναν πυροσβέστη, έναν υπάλληλο του Δήμου, τα μηχανήματα της Περιφέρειας, ενώ ο άλλος θέλει ανοιχτά τα σχολεία, ανοιχτά τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, ανοιχτά τα εμπορικά, ανοιχτά τα καφέ και τις ταβέρνες. Υπάρχει ...και ο άλλος που ήθελε να μην κόβουν τα δένδρα στην γειτονιά του και ειδοποιούσε το δασαρχείο, αλλά τώρα κατηγορεί τον Δήμο, την ΔΕΗ, την Περιφέρεια και όποιον βρίσκει μπροστά του. Όταν φτάνουμε στο κακό, τότε τρέχουμε.

- Λοιπόν οργανωθείτε. Προσέξτε όμως γιατί όταν θα πάτε στο κομμάτι της οργάνωσης, θα δείτε πως εσείς που λέτε διάφορα, δεν συμφωνείτε μεταξύ σας. Ο καθένας από εσάς λέει όσα λέει για να βγάλει το άχτι του, αφού πλέον δεν είναι οι δικοί του στον Δήμο, δεν είναι δικοί του στην Περιφέρεια, δεν είναι δικοί του και στην κυβέρνηση. 

- Κάντε λιγάκι υπομονή κύριοι, γιατί έρχονται και κακά μαντάτα για εσάς, αλλά καλά για την Ελλάδα και τους άλλους Έλληνες.