Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Περίεργη η σημερινή μέρα και πολύ δύσκολη για μας. Αυτά που θα διαβάσετε σήμερα είναι γραμμένα από χθες, αφού έπρεπε να κάνουμε ένα ταξιδάκι το βράδυ και από το οποίο θα επιστρέψουμε σήμερα το μεσημέρι. Υπάρχουν και υποχρεώσεις βλέπετε. Τέλος πάντων. Να προσέχετε γιατί ο κορονοϊός είναι εδώ και πρέπει να τηρούμε τα..... μέτρα, για να μην βρεθούμε στην αγκαλιά του.

- Έφυγε άδικα από την ζωή ο Γιάννης Αγριόδημος και σκόρπισε θλίψη σε όλους και φυσικά ο πόνος για τους γονείς και γενικότερα την οικογένειά του αβάσταχτος. Δυστυχώς από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι σήμερα ο Γιάννης δεν οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, αφού οι διαδικασίες που έπρεπε ν΄ ακολουθηθούν είναι χρονοβόρες. Αυτό προσθέτει περισσότερο πόνο στην οικογένειά του. Δεν είχαμε κάποια πληροφορία για το αν σήμερα θα τελειώσουν όλα, αλλά να έχει ο Γιάννης ένα καλό ταξίδι και καλό παράδεισο. Ας γράψουμε Γιάννη πως ακόμη και μετά τον θάνατό σου, οι διαιτητές κράτησαν καθυστέρηση, γιατί δεν μπόρεσαν να δεχθούν τον τρόπο με τον οποίο έφυγες από την ζωή. Κουράγιο ευχόμαστε στην οικογένειά σου.

- Εμείς θα επιμείνουμε, πως η Περιφέρεια θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στις παρανομίες αυτού του δρόμου. Φάνη δεν φταις εσύ. Δεν είναι δικό σου δημιούργημα, αλλά προχώρα ΤΩΡΑ στην τοποθέτηση διαχωριστικού. Δυστυχώς την διπλή γραμμή κανείς δεν την σέβεται και όλοι περνούν στο αντίθετο ρεύμα μπαινοβγαίνοντας στις επιχειρήσεις που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου.

- Αλήθεια ποιος και γιατί έδωσε άδεια σε αυτές τις επιχειρήσεις. Αγαπητέ Φάνη και κύριε Κελαϊδίτη προχωρήστε τώρα στην λύση του διαχωριστικού, γιατί είναι κρίμα και άδικο να χάνονται άνθρωποι, επειδή κάποιος έπρεπε να περάσει απέναντι.

- Τελικά ο γιατρός κ. Κώστας Μαρκόπουλος κάνει ότι μπορεί και συμμετέχει στην παρέα του ραδιοφωνατζή μαζί με Μπατζελή και Αναγνωστάκη με στόχο την κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά και την Περιφέρεια και τον Φάνη Σπανό. Γιατρέ προχώρα. Κάνε αυτό που θέλεις, αφού θέλεις να πάρεις την εκδίκησή σου, επειδή δεν ήσουν στο ψηφοδέλτιο Εύβοιας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- Οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες γιατρέ, μένουν στο κόμμα, ακόμα και όταν αυτό τους πληγώνει. Δεν βγαίνουν να κάνουν επιθέσεις και δεν πάνε από κόμμα σε κόμμα. Όσο για την κομπανία του ραδιοφωνατζή, ευχόμαστε κάποτε να πάψει να λειτουργεί εργολαβικά και θυμίζουμε πως πάντα ήταν απέναντι στην ΝΔ, τον Φάνη και την Βάκα.