Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Οι Νεοδημοκράτες δεν φεύγουν από το κόμμα τους, είτε αυτό είναι στα πάνω του, είτε στα κάτω του, είτε είναι κυβέρνηση, είτε είναι αντιπολίτευση. Οι Νεοδημοκράτες λοιπόν δεν θέλουν μαθήματα, από αυτούς που διαλύουν ή ρίχνουν στα τάρταρα τα κόμματά τους, για να πάνε σε κόμμα μπαχαλάκηδων. Πείτε λοιπόν τα δικά σας, δάσκαλοι της κωλοτούμπας, αλλά δεν θα πείσετε κανέναν. Οι Νεοδημοκράτες δεν ....θα κάνουν κωλοτούμπα και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων, παρά τα πολλά προβλήματα με κορονοϊό και θεομηνίες, δεν το βάζουν κάτω και με μπροστάρη την Δήμαρχο Έλενα Βάκα, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τους δημότες. Δεν είναι τυχαίο πως ακόμη και η αντιπολίτευση, δεν κάνει αντιπολίτευση σε πολλά θέματα. Δεν είναι τυχαίο το ότι μόνο ένα ΜΜΕ ψάχνει και το παραμικρό, για να πει κάτι, αλλά ούτε αυτό δεν βρίσκει.

- Την καλησπέρα μας στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Καλησπέρα στην πρόεδρο κυρία Αϊδίνη και να ξέρει πως είμαστε οι τελευταίοι που θέλουμε να αποτύχει στο δύσκολο έργο της. Όσο για τον διευθυντή κύριο Φώτη Γκούνη, ξέρει πως όταν θέλουμε να γράψουμε κάτι που τον αφορά, γράφουμε το όνομά του ή γράφουμε, ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ. Όταν δεν βλέπει το όνομά του, να ξέρει πως το θέμα αφορά κάποιον δήθεν διευθυντή και πάντως όχι του ΔΟΑΠΠΕΧ.