Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Με τα χιόνια τελειώνουμε και μακάρι να τελειώσουμε και με τον κορονοϊό για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Να τηρούμε τα μέτρα. Μασκούλα, αποστάσεις και όχι άσκοπες μετακινήσεις.
Τετάρτη σήμερα κι ο μήνας έχει 17. Έχουμε 11 μέρες ακόμη για να τελειώσει και ο Φεβρουάριος και φυσικά θα περάσουμε από τους μήνες του Χειμώνα, στους μήνες της Άνοιξης. Λένε πως πριν φύγει ο Φεβρουάριος, θα φύγει ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος..... Παπακωνσταντίνου για το Μαϊάμι. Εκεί ο πρόεδρος θα συνεχίσει μια νέα ζωή και στα επαγγελματικά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Τελικά είχαμε δίκιο. Αναγνωστάκης και Μπατζελή κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές για να πούνε αυτά που δεν λένε αρμοδίως. Αλήθεια συμφωνούν και οι δύο με αυτά που λέει ο ραδιοφωνατζής;;; Είναι λαμόγιο ο Φάνης Σπανός; Το έχει ρίξει "στο φαγοπότι" με τα έργα ο Φάνης;;;;

- Είναι φοβερό, αλλά ραδιοφωνατζής και Αναγνωστάκης κατηγορούν τον Φάνη, γιατί αναθέτει έργα σε εργολάβους της Εύβοιας και δεν καλεί και εργολάβους από την Λαμία και απ΄ όλη την Ελλάδα. Το κάνει η Μπατζελή, αλλά δεν είναι από την Εύβοια και την καταλαβαίνουμε. Ο Αναγνωστάκης όμως γιατί το κάνει; Αγαπητέ Δημήτρη πάρτο αλλιώς.

- Ήρθαν τα μαντάτα σου αγαπητέ κύριε και έρχεται η ώρα να σε βγάλουν στην σέντρα. Κάτι δεν είχες υπολογίσει σωστά και τώρα θα γελάσουμε με το πάθημά σου. Ποντάρησες σε κουτσά άλογα και δεν σεβάστηκες ούτε καν τους ανθρώπους που ήταν δίπλα σου. Σε τύφλωσε το ΕΓΩ, που όμως ήταν τίποτα.