Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

...σουτάκια

 - Ο κ. Αυγενάκης νομοθετεί καθημερινά και τακτοποιεί τα κενά που υπήρχαν σε θέματα αθλητισμού. Τώρα πέρασε τροπολογία με την οποία μπορούν πλέον οι εκλογές σε Αθλητικά Σωματεία, Ενώσεις και Ομοσπονδίες να γίνονται και ηλεκτρονικά. Εκσυγχρονισμός παντού λοιπόν κι ας κατηγορούν κάποιοι τον Αυγενάκη. Για το καλό ....τους φροντίζει ο υπουργός.

- Στις επόμενες εβδομάδες θ΄ αρχίσουν προπονήσεις οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής και της Α΄ Εθνικής Γυναικών, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν λέει ο κ. Μαυρωτάς!!!!! Κύριε Μαυρωτά, είπατε κάτι καινούργιο; Αυτό το "αν οι συνθήκες το επιτρέψουν είναι το πρόβλημα".

- Πυρ και μανία είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Γραμμένος, αφού κάποια μέλη μιας Επιτροπής της ΕΠΟ, έχουν ξεφύγει πολύ και "τρώνε καλά" και "τρώνε και πολύ" πανάθεμά τα!!! Το ζητούμενο πάντως είναι το ποιος τους ταϊζει και γιατί!!!!! Δικηγόρος είναι ο κ. Γραμμένος και εύκολα θα βρει την άκρη.

- Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή που θα προκύψει από τις εκλογές της ΕΠΟ, έχει πολλά και ενδιαφέροντα στο μυαλό της και ήδη καταστρώνει τα σχέδιά της. Οι μεγάλοι του Ελληνικού Ποδοσφαίρου σχεδιάζουν και το μέλλον του ποδοσφαίρου γυναικών και θέλουν την δημιουργία επαγγελματικής κατηγορίας και σε αυτό. Πόσες άραγε ομάδες θα έχουν συμμετοχή σ΄ ένα τέτοιο πρωτάθλημα; Δεν θα είναι πάνω από 14 λένε αυτοί που ξέρουν. Πάντως η νέα εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ δεν θα έχει αρμοδιότητες σ΄ αυτή την κατηγορία, αφού θα διοικηθεί όπως και η Σούπερ Λιγκ των ανδρών.