Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

....μικρά, μικρά

 - Δώστα όλα μεγάλε, για να μας βάζεις τρικλοποδιές. Στο τέλος να ξέρεις πως θα χάσεις πανηγυρικά, γιατί αυτό σου αξίζει. Τα μάτια και τ΄ αυτιά του Θεού δεν μπορείς να τα κλείσεις, γι΄ αυτό και δεν ανησυχούμε. Πίστεψες πως με σύμμαχο το fb θα μας κλείσεις το στόμα και θα μας κόψεις τα χέρια, αλλά δεν θα σου περάσει. Είμαστε ικανοί ακόμη και σε "εφημερίδα τοίχου" να γράφουμε για το πόσο μισείς την αλήθεια, για το πόσο κρύβεσαι πίσω από άλλους... και για το πόσο θέλεις να δηλώνεις πως είσαι κάτι. Συνεχίζουμε και σύντομα θα μάθεις νέα μας.

- Το Σαββατοκύριακο θα το περάσουμε στην Νότια Εύβοια, αφού μας κάλεσε ποδοσφαιρικός παράγοντας να μας ξεναγήσει σε κάποια χωριά του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και να μας μιλήσει για σοβαρούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες της περιοχής, οι οποίοι υπηρέτησαν το ποδόσφαιρο και πρόσφεραν σ΄ αυτό και κανείς δεν τους ξεχνάει.....

- Γιώργο καλησπέρα και να ξέρεις πως εμείς δεν αλλάζουμε άποψη, για τον άνθρωπο που ξεπέρασε κάθε όριο και προσπαθεί να μας δημιουργήσει προβλήματα, για να μας φιμώσει. Γιώργο όπως λες κι εσύ, "τα παιδιά και τα μάτια μας". Αυτό κάνουμε Γιώργο και να ξέρεις πως ο τύπος δεν σεβάστηκε τίποτα.