Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου Χαλκιδέων προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Παραρτήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την πολύτιμη συνδρομή τους κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας “Μήδεια”, που έπληξε τον Δήμο Χαλκιδέων, κατά τις προηγούμενες ημέρες. Ακολουθεί η επιστολή:
“Με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του Δήμου Χαλκιδέων, προς όλα τα μέλη του παραρτήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για τη στήριξη και συνδρομή που μας παρείχατε καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, που έπληξε τον Δήμο μας, από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2021, με έντονες χιονοπτώσεις και παγετό.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες..... συνθήκες, η ανιδιοτελής – εθελοντική συνδρομή σας, με όλα τα μέσα και το ανθρώπινο δυναμικό σας, επί 24ωρου βάσεως, για την παροχή υγειονομικής και υλικής βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, αλλά και η μεταφορά ασθενών προς τις Μονάδες Υγείας της περιοχής μας, ανέδειξαν για ακόμη μία φορά το σπουδαίο έργο που επιτελείτε, καθώς και την κοινωνική, συλλογική  και ατομική σας ευαισθησία. “