Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

....σουτάκια

 - Αγαπητέ κύριε, βάλθηκες να μας τρελάνεις με το θέμα του γηπέδου στο Μπούρτζι, αλλά δεν θα τα καταφέρεις αφού ή δεν ξέρεις ή δεν έχεις καλή μνήμη.Το τι έχει κάνει και το τι κάνει καθημερινά ο ΔΟΑΠΠΕΧ με την σημερινή Δημοτική Αρχή για τα Δημοτικά γήπεδα, το ξέρουν και οι πέτρες και κάποια στιγμή θα το διαπιστώσεις.... κι εσύ. 

- Αλήθεια που ήσουν εσύ όταν ήταν δήμαρχος ο κ. Παγώνης και στον ΔΟΑΠΠΕΧ η κυρία Ζλακώνη; Η Δημοτική αρχή με δήμαρχο την Βάκα και πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ την κυρία Αϊδίνη αδιαφόρησαν για το γήπεδο στο Μπούρτζι; 

- Όσο για το ότι δεν αρνηθήκατε σε κανέναν το γήπεδο, δεν λέτε την αλήθεια. Και στο παρελθόν αρνηθήκατε και πρόσφατα. Μάλλον ξεχνάς εύκολα. Μικρή σημασία έχει πάντως, αφού ο ΔΟΑΠΠΕΧ φρόντισε και φροντίζει και το γήπεδο αυτό, αφού του ανήκει και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον.

-Αγαπητέ κύριε, εμείς κρυφτούλι δεν παίζουμε και το ξέρουν καλά οι άνθρωποι του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Μην μπερδεύεις τα πράγματα. Φυσικά στα γήπεδα του Ληλαντίου δεν έχουν θέση μαγαζάκια ανθρώπων από την Ερέτρια και τα Λουκίσια. Εσείς μπορείτε ως ομάδα να δώσετε άσυλο σε όποιους θέλετε, αλλά καλό θα ήταν να μας πείτε γιατί δεν πάνε να στήσουν το μαγαζάκι τους, εκεί που κατοικούν με τις οικογένειές τους; 

- Αγαπητέ κύριε, ευχόμαστε στον ΕΥΒΟΪΚΟ τα καλύτερα και σύντομα να βρεθεί στην κατηγορία που του αξίζει, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ενώσετε δυνάμεις και όχι να προχωράτε σε διασπάσεις και αφορισμούς.