Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, να είσθε καλά στην υγεία σας, να φοράτε την μάσκα σας, να κρατάτε αποστάσεις, να μην είσθε συνεχώς σε μετακινήσεις, ώστε να κρατάτε μακριά σας τον κορονοϊό, ο οποίος μας έχει ζαλίσει με την επιμονή του. Θα τον κερδίσουμε και μέχρι το Φθινόπωρο θα τον τελειώσουμε, με όπλο την υπομονή μας και το εμβόλιο. Το Φθινόπωρο θα πάρουμε πίσω την ελευθερία και την κανονικότητα και θα κάνουμε όλοι ένα νέο ξεκίνημα, αφού η ΝΔ και ο Μητσοτάκης θα πάρουν και... μια νέα εντολή από τον λαό, για να τελειώσουμε μια και καλή με τους μπαχαλάκηδες και τον εκλογικό νόμο που είχαν ψηφίσει.

- Τελικά μπερδευτήκαμε. Καλά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν δήλωνε πως δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι ή δεν είναι τελικά ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης. Είναι, αφού πήρε μέρος και στην σύσκεψη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

- Να ζητήσουμε να δώσει ο δήμος Χαλκιδέων και όλα του τα Νομικά Πρόσωπα στην δημοσιότητα, τα ονόματα αυτών των ΜΜΕ τα οποία πήραν χρήματα από την 5ετία Παγώνη... Πειράζει;

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα σε καμία περίπτωση δεν θ΄ αφήσει κάτι αναπάντητο, αλλά θα απαντά όταν η ίδια αποφασίζει, όταν η ίδια κρίνει ότι πρέπει και θα απαντά εκεί που πρέπει και όχι στους εργολάβους λάσπης και συκοφαντίας.

- Μόλις επιστρέψουν τα θύματα του δολοφόνου Κουφοντίνα, στις οικογένειές τους, τότε να ασχοληθούμε όλοι με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα. Τα θύματά του δεν αποφάσισαν να πεθάνουν, τα δολοφόνησε ο Κουφοντίνας.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας και σ΄ αυτούς που είναι αχάριστοι.