Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

....σουτάκια

 - Στον αυτόματο πιλότο το ποδόσφαιρο και δυστυχώς όποιος κάποια σχέση έχει με την ΕΠΟ των εξυγιαντών, βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του και φυσικά το κάνει ανεύθυνα, αφού αν διεξαχθούν εκλογές προς το τέλος Μαϊου, αυτός που τώρα λέει πολλά, μετά τις εκλογές θα δηλώσει πως έτσι τα είχαν σχεδιάσει, αλλά τώρα διοικούν άλλοι το ποδόσφαιρο. Εν το μεταξύ οι παράγοντες των..... ομάδων θα έχουν βάλει πάλι το χέρι στην τσέπη, έτσι γιατί το αποφάσισαν κάποιοι ανεύθυνοι.

- Για μια θέση σε κάποιο ΔΣ δίνουν μάχη δύο πρόσωπα από την Εύβοια και θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, αλλά είναι δυνατόν να παλεύει ο ένας να επιβληθεί του άλλου; Προσέξτε γιατί έτσι όπως το πάτε, μπορεί να βρεθείτε και οι δύο εκτός!!!!!!!

- Πόσες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας θα δηλώσουν πως θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αν επικρατήσει το σενάριο των "εθελοντών πρωταθλητών";;;;;;; Τουλάχιστον 8 λένε αυτοί που ξέρουν.  Τι θα γίνει σ΄ αυτή την περίπτωση; Όλα μπορεί να συμβούν με τους εξυγιαντές. Μπορεί να υποσχεθούν άνοδο και στις 8 ομάδες!!!!!