Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

...φαπούλες

 - Θα είναι λένε και πάλι υποψήφιος για δήμαρχος και στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, ο κ. Βασίλης Καθαροσπόρης. Και γιατί να μην είναι θα πούμε εμείς. Συνταξιούχος είναι και χρόνο διαθέτει πολύ, υποψήφιους για το ψηφοδέλτιό του θα βρει, αν και πολλοί από τους υποψηφίους του 2019, θα προτιμήσουν άλλα ψηφοδέλτια για διάφορους λόγους. Ο κ. Καθαροσπόρης θα πει πως έκανε .....ανανέωση και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

- Είναι φανερό πάντως πως θα έχει δίπλα του και υποψηφίους οι οποίοι ήταν στο ψηφοδέλτιο Παγώνη στις προηγούμενες εκλογές, αλλά δεν σκοπεύουν να μείνουν εκεί. Ο κ. Καθαροσπόρης πάντως άρχισε τις προσεγγίσεις και προσπαθεί να τους πει να είναι μαζί του. 

- Ο κ. Καθαροσπόρης πάντως θα πρέπει ν΄ αλλάξει και κάποια πράγματα στην επικοινωνιακή του πολιτική, αφού αυτή που ακολούθησε στις προηγούμενες εκλογές δεν του βγήκε.

- Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως άλλαξε και ο εκλογικός νόμος για τις Δημοτικές εκλογές και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου. Μέχρι το 2023 υπάρχει χρόνος, αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

- Πληροφορίες λενε πως θα δημιουργηθεί κι ένα κίνημα πολιτών, το οποίο θα έχει μέλη σε κάθε Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Χαλκιδέων και το οποίο μέχρι τις εκλογές θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς την παράταξη της δημάρχου κυρίας Βάκα. Αυτά τα μέλη θα συγκεντρώνουν αιτήματα, παράπονα κλπ, για την περιοχή τους και θα τα παραπέμπουν προσωπικά στην δήμαρχο, για να τα προωθεί αρμοδίως και να δίνει λύσεις.