Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Τσικνοπέμπτη και να ευχηθούμε και στον πρωθυπουργό της Ελλάδας τον Κυριάκο Μητσοτάκη χρόνια πολλά και να συνεχίσει με θάρρος και μεθοδικότητα, να φροντίζει την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και να κρατηθεί μακριά από τις απόψεις και τα θέλω των μπαχαλάκηδων.
Κατά τ΄ άλλα ο κορονοϊός είναι εδώ και σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να τον αγνοήσουμε. Μπορεί κάποιοι να θέλουν τα δικά τους, αλλά ας κάνουν υπομονή και όλα θα επανέλθουν... στην κανονικότητα το Καλοκαιράκι. Αυτοί που ήθελαν να κάνουν το βήμα παραπάνω ας πρόσεχαν.

- Δύσκολες μέρες για τον αγαπητό δάσκαλο τον κ. Γιάννη Νταβέλη, αλλά πιστεύουμε πως θα ξεπεράσει τον κορονοϊό και θα βγει νικητής και από αυτή την μάχη. 
Δυστυχώς η κατάστασή του, από την Δευτέρα παρουσίασε μια επιδείνωση και οι γιατροί του Νοσοκομείου Χαλκίδας, προχώρησαν στην διασωλήνωση και έβαλαν τον δάσκαλο σε καταστολή. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας οι γιατροί να τον βοηθήσουν και παρακαλούμε τον Θεό να τον έχει καλά.
Ο κ. Νταβέλης μέχρι και την σχολική περίοδο 2019 - 2020 δίδασκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού. Ήταν η τελευταία του χρονιά στις αίθουσες, αφού βγήκε στην σύνταξη. Ευχόμαστε τα καλύτερα.

- Εμείς γράφουμε πάντα την δική μας άποψη και όχι τα ΘΕΛΩ μας ή τα ΘΕΛΩ άλλων. Όταν μετά από κάποιο διάστημα η άποψή μας βρίσκει δικαίωση, χάνουμε αυτούς οι οποίοι είχαν άλλη άποψη και μας κατηγορούσαν. Τώρα ας κοιταχθούν λίγο στον καθρέφτη κι ας κάνουν το γνωστό "φτου σου" για ξεμάτιασμα.

- Όλα τα είχαμε, μας ήρθε και ο σεισμός εκεί στην Θεσσαλία και δέσαμε. Κουράγιο και δύναμη να ευχηθούμε στους κατοίκους εκείνων των περιοχών και να ευχαριστούμε τον Θεό που δεν θρηνήσαμε θύματα.

- Για το θέμα του δολοφόνου Κουφοντίνα, δεν θα γράψουμε κάτι και θέλουμε να πιστεύουμε, πως αυτοί που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα, να μην μας τον παρουσιάσουν και ως ήρωα. Το κράτος δεν πρέπει να παρασυρθεί κάτω από την πίεση και τις απειλές.