Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Να στείλουμε τις ευχές μας στους ανθρώπους που μέσα στην πανδημία, τους βρήκε η ατυχία και συναντήθηκαν και με τον σεισμό. Κουράγιο, δύναμη και υπομονή. Δυστυχώς τα ζούμε όλα μαζεμένα, αλλά οφείλουμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και τους ανεύθυνους, έχουμε και όλους αυτούς οι οποίοι δηλώνουν δήθεν αρνητές της μάσκας, δηλώνουν πως δεν υπάρχει κορονοϊός, δηλώνουν πως δεν θα κάνουν το εμβόλιο, γιατί μέσα σ΄ αυτό μπορεί να έχουν βάλει κάτι το οποίο θα μας δημιουργήσει ...προβλήματα και θα μας έχει όλους ψεκασμένους!!!! Έλεος λοιπόν. Τι ποιο ψεκασμένος, από το να λες τέτοια πράγματα;

- Όταν ο άλλος είναι γιατρός ή νοσηλευτής ή οτιδήποτε άλλο και υπηρετεί το σύστημα υγείας, δεν μπορεί να λέει πως δεν κάνει το εμβόλιο και να βάζει σε κίνδυνο την ζωή του και την ζωή των άλλων και όταν τον συναντά ο κορονοϊός, να ψάχνουν οι συνάδελφοί του να βρούνε δικαιολογίες. Να είναι όλος ο κόσμος καλά κύριοι, αλλά ιδιαίτερα αυτοί που υπηρετούν σε τέτοιες θέσεις, θα πρέπει να καταλάβουν πως έχουν υποχρέωση ν΄ ακολουθήσουν κάποιους κανόνες.

- Θέλουμε ειλικρινά να γράψουμε δυο λόγια για τον ΔΟΑΠΠΕΧ και για την προσπάθεια που καταβάλλει για να τηρήσει το πρωτόκολλο στο Στάδιο Χαλκίδας. Έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα και βλέπουμε ακόμη περισσότερα, όταν βρισκόμαστε εκεί. Πιστεύουμε πως σίγουρα υπάρχουν διάφορες απόψεις, αλλά την ευθύνη την έχει ο ΔΟΑΠΠΕΧ και όχι ο καθένας από εμάς.

- Στον ΔΟΑΠΠΕΧ υπάρχει διοίκηση την οποία ορίζει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Πρόεδρος σήμερα του ΔΟΑΠΠΕΧ είναι η κυρία Ελένη Αϊδίνη και αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Ρόγκας και στην διοίκηση έχουν ορισθεί μέλη σχεδόν όλων των Δημοτικών παρατάξεων. Όλα αυτά τα πρόσωπα, αλλάζουν όποτε το αποφασίσει η δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ όμως δεν αλλάζει σε ότι έχει να κάνει με την τήρηση των νόμων και των κανονισμών. Υπάρχουν ο διευθυντής κ. Γκούνης Φώτης και οι αρμόδιοι υπάλληλοι, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μην τηρούν ΄'ολα αυτά.

- Να έχουμε εμπιστοσύνη και να κάνουμε διάλογο με τους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ και όλα θα λυθούν. Δεν μπορούμε για παράδειγμα εμείς αύριο να απαιτήσουμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ να μας επιτρέψει να μπαίνουμε στο στάδιο για προπόνηση με 10 αθλητές, όταν όχι μόνο δεν έχουμε τόσους αθλητές, αλλά κι αυτούς που έχουμε δεν μπόρεσαν ποτέ να βρεθούν σ΄ ένα περιφερειακό ή πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούμε προβλήματα, ενώ ξέρουμε πως έχουμε άδικο.

- Κάποιοι μας κατηγόρησαν για τα όσα γράψαμε και ανακάλυψαν πως κάποιους εξυπηρετούμε. Έχετε μεσάνυχτα κύριοι. Αφήστε τις κατινιές και όποτε θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε. Θα διαπιστώσετε πως ξέρουμε τα κόλπα σας και θα σας αποδείξουμε πως εμείς μιλάμε δημόσια και όχι ως ρουφιάνοι. Έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ΔΟΑΠΠΕΧ οι οποίοι ξέρουν τι θα πει διάλογος. 

- Το να ψάχνουμε να επιβληθούμε χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες μας με πολιτικά πρόσωπα, μόνο κακό στον εαυτό μας κάνουμε. Το να θέλουμε και να ρουφιανεύουμε ο ένας τον άλλον, δεν οδηγεί πουθενά. Δουλέψτε σωστά και φροντίστε να δείξετε το έργο σας. Το Στάδιο δεν σας το παραχωρούν για να έχετε εκεί το μαγαζάκι σας. Πρέπει να κάνετε ΟΛΟΙ σας και τον αγωνιστικό απολογισμό. Γράφουμε κάτι πολύ απλό. Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιώ το στάδιο για να εισπράττω ως γυμναστής/προπονητής από παιδάκια και από υποψηφίους Στρατιωτικών και όχι μόνο σχολών και να αφήνω εκτός σταδίου, αθλητές που θα πάρουν μέρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και πρέπει να προετοιμασθούν.

- Γράφουμε για το θέμα τελευταία φορά και καλά θα κάνουν ΟΛΟΙ ν΄ ακολουθούν τους κανόνες και την πραγματικότητα. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν και δεν ρουφιανεύουμε κανέναν. Γράφουμε την άποψή μας και συζητάμε αυτά που γράφουμε με τους υπεύθυνους του ΔΟΑΠΠΕΧ. Μας διορθώνουν όταν κάνουμε λάθος και διορθώνουν και τα λάθη τους.

- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Εμείς πάμε χαλαρά και αυτό το Σαββατοκύριακο.