Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από μία ανάρτηση στο Twitter μιας μητέρας από τη Σερβία αποκαλύφθηκε η κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο τελευταίος έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό του καλύπτοντας οικονομικά όλο το ποσό της θεραπείας ενός οκτάχρονου κοριτσιού που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Το κοριτσάκι που κατάγεται από την πόλη Νις της Σερβίας, διαγνώστηκε με όγκο κι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στην Τουρκία, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο Ζίβκοβιτς λειτούργησε άμεσα προβάλλοντας την ανθρώπινη πλευρά του. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως είχε ξεκινήσει ήδη μια προσπάθεια από την οικογένεια της κοπέλας να μαζευτούν τα....

χρήματα, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος όλα τα έξοδα.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού ευχαρίστησε τον επιθετικό του ΠΑΟΚ για την κίνησή του και μάλιστα με ανακοίνωση της τον ευγνωμονεί για την ενέργεια του αυτή.

«Σήμερα, η λέξη άνθρωπος γράφεται στο όνομα του Andrija Živković. Σήμερα, αυτός ο υπέροχος νεαρός άνδρας πλήρωσε ολόκληρο το ποσό για τη θεραπεία της Λάνα. Χάρη σε όλους όσοι διέθεσαν πολύτιμα χρήματα για να βοηθήσουν τη Lana, κάθε πληρωμή θα χρησιμοποιηθεί γι' αυτούς τους σκοπούς. Όλοι βοηθήσατε από την καρδιά σας,» αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειας.