Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

"Ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Ο μπάρμπα Στέλιος" δεν είναι κομπλεξικός και δεν υποτιμά κανέναν. Ευπρόσδεκτες όλες οι προτάσεις και φυσικά σεβαστές όλες οι απόψεις.
Η διαφορά μας είναι πως κανείς δεν θα σέρνει τον "μπάρμπα Στέλιο" από την μύτη.
Ούτε δεκανίκια θα χρειαστούμε, ούτε αβανταδόρους, ούτε φυσικά "θα πουλήσουμε" ανθρώπους. Λάθη μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, αλλά πρέπει να βρίσκεις την δύναμη να τον διορθώνεις την ώρα που τα κάνει και όχι να συμφωνείς μαζί του, για να έχεις την εύνοιά του και να τα χρησιμοποιείς στην συνέχεια εναντίον του.
Όταν φτάνεις σ΄ αυτό το σημείο, πρέπει να βρίσκεις την δύναμη να αποχωρείς, γιατί διαφορετικά θα γίνεις ρόμπα, εκτός από αχάριστος και όλα τ΄ άλλα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν μασάω τα λόγια μου και δεν .....παριστάνω τον Άγιο. Ο χειρότερος όλων είμαι, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως κάποιοι διασύρουν το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο, τις ομάδες, τους παράγοντες, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους, με τα όσα λένε καθημερινά. Ζούμε σε μια εποχή που μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ, μόνοι τους ομολογούν πως κάποιοι σπαταλούσαν τα χρήματα των ομάδων, κάποιοι εισέπρατταν χρήματα, κάποιοι πλήρωναν αυτούς που δεν έπρεπε να πληρώνουν, κάποιοι έλεγαν ΝΑΙ σε όλα για να έχουν μια θέση στο ποδόσφαιρο και πολλά όλα.
Αλήθεια αν συνέβαιναν όλα αυτά ποιος μπορεί να τ΄ αποδεχθεί και να τα ξεπεράσει;
Ποιος αθωώνει όλους αυτούς που ψήφιζαν ΝΑΙ σε οικονομικούς και διοικητικούς απολογισμούς;
Ποιος αθωώνει όλους αυτούς που μοίραζαν χρήματα και βόλευαν όσους βόλευαν;
Συγνώμη δηλαδή, αλλά επειδή ο κ. Ρέτσας σπούδασε οικονομικά, σημαίνει πως έχει δικαίωμα να καλύπτει σπατάλες, όπως ο ίδιος λέει;
Συγνώμη και πάλι, αλλά έχει δικαίωμα ο κ. Ρέτσας να αποκαλύπτει λάθη, σπατάλες και παράνομες αποφάσεις ή βόλεμα συγγενών και φίλων και να μην πάει τα θέματα στην δικαιοσύνη;
Τι θα πει πάμε παρακάτω; Αθωώνει τον εαυτό του και τους άλλους; Είναι και δικαστής τώρα;
Μίλησε στους κυρίους Νικολάου και Σμπιλίρη για το Καταστατικό της ΕΠΣΕ και ούτε λίγο, ούτε πολύ, δήλωσε πως είχαν δίκιο αυτοί που πήγαν την υποθεση στα δικαστήρια, αλλά δεν είπε πως ο ίδιος πήγε μάρτυρας στο δικαστήριο και έβαλε το χέρι στο Ευαγγέλιο. Είπε ψέματα στο δικαστήριο ή τώρα λέει ψέματα;
Η συνέχεια δεν θα είναι καλή για την ΕΠΣΕ και θα πρέπει να μπει ενα τέλος σε όλα αυτά.
Το θέμα δεν θα λυθεί με ασπιρίνες. Ο ασθενής (ΕΠΣΕ) πρέπει να μπει στο χειρουργείο και να έρθουν όλα στο φως και να κριθούν από αρμοδίους, όλα και όλοι.
Η διαδικασία ξεκίνησε, αν και διαπιστώνουμε πως κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο και όλοι κοιτούν προς το βόλεμα.