Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

.....μικρά, μικρά

 - Έχουμε την εντύπωση πως τα θέλει ο κώλος ορισμένων, οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, ενώ η αλήθεια είναι άλλη και την ξέρουν και οι πέτρες. Αθλητισμός κύριοι δεν είναι το ΣΤΟΙΧΗΜΑ, δεν είναι το ΞΕΠΛΥΜΑ, δεν είναι οι ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, δεν είναι ΤΑ ΜΑΥΡΑ, δεν είναι οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Αθλητισμός είναι τα μικρά παιδιά που τρέχουν στα γήπεδα, μέσα από τα τμήματα υποδομών, είναι οι πραγματικοί ερασιτέχνες αθλητές .....και μόνο αυτοί. Όλα τ΄ άλλα είναι μπίζνες, όλα τ΄ άλλα είναι παράγκες τις οποίες συντηρεί ο αθλητισμός.

- Αλήθεια δεν ξέρουν κάποιοι πως ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στο ποδόσφαιρο γυναικών η οποία μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη και είναι μόνιμη πρωταθλήτρια στην Ελλάδα;;;; Πόσο άσχετος είναι κάποιος ο οποίος δεν το ξέρει αυτό. Κάτι ξέρουμε κι εμείς από γυναικείο ποδόσφαιρο, αφού από την δεκαετία του ΄90 καλύπταμε τηλεοπτικά το γυναικείο ποδόσφαιρο. Τότε φυσικά ήταν κάπως αλλιώς τα πράγματα, αφού τότε υπήρχαν ακόμη παράγοντες και όχι δήθεν παράγοντες.

- Στο τέλος κύριοι, μάλλον θα πρέπει να γράψουμε, το πόσο κοστίζει "το σπρώξιμο" για να έχεις κάποια θέση σε επίπεδο "παραγόντων κορόιδων" ώστε να μάθουν κι άλλοι πως αν έχεις χρήματα για πέταγμα, κάπου θα παίζει και το δικό σου όνομα.